Το Peugeot 2008 είναι το «Best SUV of the year» στην Ουκρανία

Φανταστικό ξεκίνημα του 2021 για την PEUGEOT στην Ουκρανία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μάρκα PEUGEOT κατάκτησε έναν από τους πλέον σημαντικούς τίτλους στο διαγωνισμό “Car of the Year”.

Μετά το PEUGEOT 508 που ψηφίστηκε ως “Car of the Year 2020”, ήρθε η σειρά του PEUGEOT 2008 να ψηφιστεί ως “Best SUV of the Year 2021”. Φέτος, η τεχνολογία και ο δυναμικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου μοντέλου, γνώρισαν την ξεκάθαρη αναγνώριση των δημοσιογράφων και των αναγνωστών οι οποίοι συμμετείχαν στις δύο επιτροπές αξιολόγησης.

Δεδομένου του συνεχιζόμενου lockdown στην Ουκρανία, η τελετή απονομής των βραβείων “Car of the Year 2021” πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 24 Μαρτίου στο Κίεβο. Σε αυτή την ψηφοφορία, το PEUGEOT 2008 επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο έναντι των ανταγωνιστών του, και κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου SUV της Χρονιάς 2021».
Ο τίτλος αυτός που απονεμήθηκε στο PEUGEOT 2008 από την κριτική επιτροπή Ουκρανών αναγνωστών και επαγγελματιών δημοσιογράφων αυτοκινήτου, είναι ακόμα μία απόδειξη της δέσμευσης της μάρκας PEUGEOT να προσφέρει αυτοκίνητα και τεχνολογίες στο υψηλότερο επίπεδο, ανεξάρτητα από την αγορά.

Ο έξι κατακτήσεις του τίτλου Car of the Year (COTY) στην Ευρώπη, κατατάσσουν τα μοντέλα της PEUGEOT ανάμεσα στα κορυφαία σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από τα διεθνή ΜΜΕ. Στην Ουκρανία, η συγκεκριμένη επιτυχία – δεύτερη κατά σειρά μετά το PEUGEOT 508 το 2020 – είναι το επιστέγασμα των εξαιρετικών επιδόσεων του PEUGEOT 2008, το οποίο με μερίδιο 9,7% στο segment, καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο βάθρο της κατηγορίας B-SUV.

Όπως και σε πολλές άλλες χώρες, έτσι και στην Ουκρανία η ανάδειξη του Car of the Year είναι ένας εθνικός αυτοκινητιστικός τίτλος. Κάθε χρόνο αξιολογούνται τα νέα αυτοκίνητα που εισάγονται στην τοπική αγορά. Τα 44 υποψήφια για το βραβείο COTY 2021 χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες και συναγωνίζονται για δύο κύρια βραβεία: Passenger Car 2021 και Crossover / SUV 2021.
Το καλύτερο αυτοκίνητο σε καθεμία από τις οκτώ κατηγορίες επιλέγεται στη συνέχεια από τους αναγνώστες στο διαδίκτυο. Οι δημοσιογράφοι και οι αναγνώστες του ειδικού τύπου επέλεξαν ομόφωνα το PEUGEOT 2008 ως το «καλύτερο SUV του 2021», μεταξύ των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Ουκρανία.