Το υψηλής αισθητικής εσωτερικό του Nissan Ariya στη λίστα Wards 10 Best Interiors & UX

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover προσφέρει ένα συνδεδεμένο, ευρύχωρο και αισθητικά ευχάριστο εσωτερικό
Το οπτικά εντυπωσιακό και άκρως λειτουργικό εσωτερικό του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού Nissan Ariya του 2023 αναγνωρίστηκε ως ξεχωριστό στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς συμπεριελήφθη στη λίστα Wards 10 Best Interiors & UX για το 2023.
Οι κριτές της λίστας Wards 10 Best Interiors & UX, που τώρα διανύει το 13ο έτος της, βαθμολογούν τα οχήματα με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την άνεση, τα υλικά, τη συνδεσιμότητα, τα χειριστήρια και την αξία. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο τιμής στα οχήματα που εξετάζονται για το βραβείο.

Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη (UX), οι κριτές αξιολογούν εάν τα χειριστήρια και τα συστήματα infotainment είναι διαισθητικά ή δύσχρηστα και αναζητούν χαρακτηριστικά «έκπληξη και απόλαυση» σε όλη την καμπίνα.
“Ακόμη και μέσα σε όλο τον νέο ανταγωνισμό EVs, το Ariya ξεχωρίζει. Ο εντυπωσιακός, γεμάτος τεχνολογία εσωτερικός του σχεδιασμός, σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε και, μόλις βρεθείτε εκεί, σας ανταμείβει με υψηλό βαθμό άνεσης και έξυπνη λειτουργικότητα”, δήλωσε ο Dave Zoia, συντάκτης του Wards και κριτής του Wards 10 Best Interiors & UX.

Το Nissan Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει κορυφαία, απρόσκοπτη τεχνολογία, που ενσωματώνει και αναβαθμίζει τις οδηγικές δυνατότητές του μοντέλου, με χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 (διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές και εκδόσεις), καθώς και η τυπική ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay® και Alexa. Με εμβέλεια οδήγησης που φτάνει τα 533 χιλιόμετρα, το Ariya προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία μηδενικών εκπομπών, για μια ποικιλία τρόπων ζωής.