Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ : Πρόγραμμα Εσωτερικής Επικοινωνίας Stay Strong, Stay Connected, Stay Responsible

Στον Όμιλο Μοτοδυναμική πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ζωή και υγεία αποτελούν την πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά μας.
Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα όταν ξέσπασε η πρωτόγνωρη κρίση, προκρίναμε την τηλεργασία, προστατεύοντας έτσι το σημαντικότερο κεφάλαιό μας : τους εργαζομένους μας.
Σε όλο το διάστημα που «μείναμε μακριά», φροντίσαμε να έρθουμε πιο κοντά, σχεδιάζοντας μια πρωτοποριακή καμπάνια εσωτερικής επικοινωνίας με τις ομάδες μας.
Φίλοι και «πρεσβευτές» όλων των brands του Ομίλου μας (Υamaha, Porsche, Sixt, Mοτοδίκτυο) μας μετέφεραν τις γνώσεις τους και εμείς με την σειρά μας, τις μοιραστήκαμε με τους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους.
Ειδικοί επιστήμονες υγείας, ολυμπιονίκες, αθλητές παγκοσμίου κλάσης, chef διεθνώς αναγνωρισμένοι, φορείς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήρθαν σε επικοινωνία μέσω YouTube Private Channel, Video emails και Livestreaming με τα μέλη και τα στελέχη των ομάδων μας.
Ενημερωθήκαμε για τον COVID-19, λάβαμε συμβουλές ψυχολογικής υποστήριξης και σωστής διατροφής, παίξαμε με τα παιδιά μας, προβάλαμε τις αξίες του εθελοντισμού, μαγειρέψαμε, γυμναστήκαμε. Όλοι μαζί.
Χέρι – χέρι, βήμα- βήμα, περάσαμε μαζί τις δύσκολες εβδομάδες.
Mένοντας δυνατοί, μένοντας ενωμένοι, μένοντας υπεύθυνοι.