Νέο Renault Austral: Ένα τεχνολογικά προηγμένο SUV, με SPORT σχεδίαση

Το νέο Renault Austral έχει αθλητική σχεδίαση, είναι τεχνολογικά προηγμένο και διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που οριοθετούν ένα γνήσιο SUV. Οι σχεδιαστές επιδίωξαν να του χαρίζουν μια ισχυρή προσωπικότητα που συνδυάζει κομψότητα και δύναμη, ενώ αντικατοπτρίζει την ανανέωση της μάρκας, έτσι όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στο πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού «Renaulution».

Το νέο Austral έχει μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση. Οι μεγάλοι τροχοί τονίζουν τη μυώδη σιλουέτα του με μια γραμμή κοντά στους θόλους, που δίνει στο όχημα δύναμη και χαρακτήρα. Διαθέτει επίσης όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα γνήσιο SUV: ποδιές προστασίας εμπρός και πίσω, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ, εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος και ψηλή γραμμή ώμων, όλα τους προσφέρουν στον οδηγό και τους επιβάτες ένα αίσθημα ασφάλειας.

Agneta Dahlgren Renault Design Project Director:
«Σχεδιάσαμε το εξωτερικό του νέου Austral με βάση τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Renault, Sensual Tech. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός σχημάτων, καμπυλών, πλευρών και αριστοτεχνικά μελετημένων σχεδιαστικών λεπτομερειών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα φώτα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία ενισχύουν το δυναμικό προφίλ του συνόλου.»

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Το μπροστινό μέρος του νέου Austral συνδυάζει τον δυναμισμό με το εκλεπτυσμένο design. Μια επιχρωμιωμένη οριζόντια γραμμή διασχίζει την κορυφή της μεγάλης μάσκας και εκτείνεται μέχρι τους προβολείς. Έτσι το μπροστινό μέρος μοιάζει ακόμα πιο πληθωρικό, ενώ αναβαθμίζεται στιλιστικά από μια ακόμα κομψή στιλιστική πινελιά.

Το νέο λογότυπο της Renault επισφραγίζει τη σύγχρονη προσωπικότητα του μοντέλου.

Παράλληλα, στο μπροστινό μέρος διακρίνεται και η νέα φωτιστική υπογραφή σχήματος «C» που είναι χαρακτηριστική για τα νέα μοντέλα Renault. Αυτή αναδεικνύει το τονισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Austral, ενώ ενισχύει την προσωπικότητα και την αθλητική του υπόσταση.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Οι αναλογίες της σχεδίασης χαρίζουν στο νέο Austral μια αίσθηση ευρυχωρίας, στιβαρότητας και σπορ χαρακτήρα, η οποία ενισχύεται από το «κόψιμο» του πίσω παραθύρου. Παράλληλα, οι προεξέχοντες θόλοι των τροχών δίνουν μια χαρακτηριστική μορφή στη δομή του αμαξώματος.
Το γυαλιστερό διακοσμητικό στην κορυφή των πλευρικών παραθύρων ενισχύει το δυναμισμό του προφίλ, με την κεκλιμένη γραμμή της οροφής και τα αεροδυναμικά κρύσταλλα να φτάνουν μέχρι την πίσω πόρτα.

Οι κεντρικοί και πλευρικοί αεραγωγοί στον μπροστινό προφυλακτήρα, η κλίση της οροφής και οι ακμές του προφίλ, υπογραμμίζουν την αεροδυναμική αρτιότητα του συνόλου.

Το νέο Renault Austral θα αποκαλυφθεί σε ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, στις 10.30 π.μ. ώρα Ελλάδας.