Η Jeep Σφακιανάκης Επίσημος Χορηγός του Athens Golden Cup & Thessaloniki Grand Slam στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022

Η Jeep Σφακιανάκης, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022, υποστηρίζει ως Επίσημος Χορηγός το Athens Golden Cup από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος και το Thessaloniki Grand Slam από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Tο εντυπωσιακό άθλημα μεταφέρεται από τις παραλίες, στο κέντρο των δύο μεγαλύτερων πόλεων στην Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο από το κοινό. Η μεγάλη γιορτή του Beach Volley ξεκινάει από την πόλη της Αθήνας, η οποία θα φορέσει τα καλοκαιρινά της, αφού θα διασκευαστεί ώστε να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το παρόν στις δυο διοργανώσεις δίνει η Jeep Σφακιανάκης με ένα φιλόξενο περίπτερο, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση και φέρνοντας την καλοκαιρινή δράση δίπλα σας χάρη και στη νέα υβριδική γκάμα της Jeep.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη σημαντική δράση που υποστηρίζει την άθληση και το περιβάλλον ενώ είμαστε σίγουροι ότι το νέο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep Compass e-Hybrid θα τραβήξει τα βλέμματά σας και θα σας συναρπάσει.