H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στηρίζει το «Ελληνικό Παιδικό Χωρίο» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, με την παροχή ενός 7θέσιου πολυχρηστικού Dacia LODGY.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, ενισχύει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες του Groupe Renault σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, με την υποστήριξη κοινωνικών δομών και δράσεων για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης.
Πιο συγκεκριμένα, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., προκειμένου να ενισχύσει το έργου του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, παραχώρησε ένα 7θέσιο πολυμορφικό Dacia LODGY για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των παιδιών, αλλά και του προσωπικού που στελεχώνει το χωριό.
Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Επιδίωξή του είναι να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας.
Η παράδοση του Dacia LODGY έγινε στις εγκαταστάσεις του νέου μέλους του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault και Dacia στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 70), Βιο-Καρ plus Ε.Π.Ε. Εκ μέρους του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, το αυτοκίνητο παρέλαβε ο κ. Λουκάς Ίσσαρης, Γ. Διευθυντής του Χωριού.
Το Dacia LODGY είναι ένα ακόμα άριστο δείγμα της φιλοσοφίας της Dacia στην κατασκευή αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, πολυχρηστικό, 7θέσιο μοντέλο, με compact εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιους εσωτερικούς χώρους, που εξασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις για μέχρι και 7 επιβάτες, αλλά και δυνατότητα μεταφοράς έως 1.861 λίτρων αποσκευών, ανάλογα τις ανάγκες. Αυτά τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανικό «σύμμαχο» για τις μετακινήσεις των παιδιών στο Φίλυρο, αλλά και για όσους στελεχώνουν το Σωματείο, λόγω του πολυμορφικού του χαρακτήρα, με τα ξεχωριστά καθίσματα της 3ης σειράς να μπορούν να αφαιρεθούν τελείως και τη μεσαία σειρά καθισμάτων να μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως, ώστε οι μεταφορικές ικανότητες να προσαρμόζονται ανάλογα τις ανάγκες μετακίνησης κάθε φορά
Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. εύχεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των παιδιών του Φίλυρου, βοηθώντας και αυτή με τη σειρά της στις προσπάθειες του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» για την σωστή ανατροφή και την επιτυχημένη ένταξή τους στην κοινωνία, ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΙΝΟΣ

Ο Γιώργος Βαρίνος είναι πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο Πιλότου Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Tο 2022, έκλεισε 40 χρόνια στο χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου. Από το 1989 εργάζεται ως επαγγελματίας και είναι τακτικό μέλος της ΕΣΠΤ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Ασχολήθηκε με τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου από το 2000 και έτρεξε για 12 χρόνια (1983-1995) στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro. Έχει εργαστεί στα περιοδικά 4 Τροχοί (1982-1986), Car & Driver (1989-1993), Auto Motor und Sport (1993-1994), Auto Τρίτη (1993-1995), BESTEVER (1999-2021), One Passion (2007-2009, 2018), Gazzetta.gr (2014-2021) και σήμερα είναι υπεύθυνος AUTO-MOTO της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής, συνεργάτης του περιοδικού TOP GEAR, συνεργάτης του περιοδικού MotoGP World, Διευθυντής του site Autopress.gr και εκδότης τoυ πολυτελούς περιοδικού BESTEVER QUARTERLY.