ΕΡΧΕΤΑΙ Η APRILIA TUAREG 660

Αναμονή τέλος για την Aprilia Tuareg 660! Η πολυσυζητημένη adventure μοτοσυκλέτα, κατεξοχήν off-road, ωστόσο απολαυστική και σε ασφάλτινες διαδρομές, θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης Aprilia από τον Δεκέμβριο.

Για να γιορτάσει την επιστροφή ενός πραγματικού off-road θρύλου, η Aprilia έχει αναπτύξει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προκράτησης, που προσφέρει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε όσους τον ολοκληρώσουν και βέβαια το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους που θα αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα.

Από την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα είναι δυνατή η προκράτηση της Tuareg 660 μέσα από την ιστοσελίδα tuareg660.aprilia.com, που είναι προσβάσιμη και από τη σελίδα aprilia.com.

Famous Mitre Peak rising from the Milford Sound fiord. Fiordland national park, New Zealand

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε online το αγαπημένο σας χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας. Οι πρώτες μονάδες που θα παραχθούν, θα προορίζονται για όσους έχουν πραγματοποιήσει προκράτηση, στους οποίους η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην τιμή, που ξεκινά από 12.190 ευρώ (με ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης).

Η Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να αποτελέσει την καλύτερη σύνθεση μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure, δύο κόσμοι μέχρι στιγμής αντίθετοι.

a journey in himalayan range in spiti valley

Αντισυμβατική και απολύτως πρωτότυπη στη σχεδίαση, ελαφριά και ισχυρή (187 kg για ισχύ 80 HP), είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου πρότζεκτ, σύγχρονης σύλληψης. Η Tuareg 660 ξεχωρίζει για την εργονομία της που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με φαρδύ και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εγγυάται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο αλλά και την άνετη οδήγηση στον δρόμο και τα ταξίδια. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσηςcruise controlφρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode (προγράμματα οδήγησης), για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.

Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Η ισχύς της Aprilia Tuareg 660 μπορεί να μειωθεί στα 35 kW, για οδηγούς με δίπλωμα Α2, με όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να παραμένουν αμετάβλητα.

Ο πλούσιος κατάλογος αξεσουάρ περιλαμβάνει εξαρτήματα ικανά να την κάνουν πιο σπορ σε off-road χρήση και πιο άνετη στο ταξίδι. Αντίστοιχα, υπάρχει επίσης μια σειρά ποιοτικών τεχνικών ενδυμάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές συνθήκες χρήσης.

Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει το Acid Gold, ζωντανό και ξεχωριστό σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, και το Martian Red, όπου κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο, με ενδεικτική τιμή λιανικής 12.190 ευρώ. Σε αυτά προστίθεται το ιδιαίτερο και επιβλητικό γραφικό Indaco Tagelmust, με ενδεικτική τιμή λιανικής 12.890 ευρώ.

Για την Tuareg 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.