Δράση και αγωνία για τις προκλήσεις και το όνειρο!

Ένας αγώνας για ταλαντούχους οδηγούς –στο karting τίποτα δε γίνεται χωρίς ταλέντο– που συμμετέχουν στη μεγάλη περιπέτεια με τελικό προορισμό το Μπαχρέιν.

Το φετινό Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge που ξεκίνησε από τα Χανιά συνεχίζεται στην Αθήνα αυτή την Κυριακή 13 Ιουνίου, στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών με πρωταγωνιστές 38 κορυφαίους οδηγούς αγώνων karting. Mία καθηλωτική, γεμάτη δράση και αγωνία αγωνιστική συνάντηση, όπως κάθε αναμέτρηση του Rotax MAX Challenge. 

Στόχος όλων των συμμετεχόντων εκτός από τους περιφερειακούς τίτλους της Κρήτης που ήδη ξεκίνησε, της Αττικής που ξεκινά με τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και της Βόρειας Ελλάδας που θα ακολουθήσει, ο τίτλος του ”Πρωταθλητή” υπερ-επαθλούχου Ελλάδας καθώς και ο εθνικός αγώνας Rotax ΜΑΧ Challenge Final GR απ’ όπου οι νικητές των κατηγοριών Mini, Junior, Senior και DD2 θα συμμετέχουν στον Παγκόσμιο τελικό της Rotax που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στο αραβικό Βασίλειο του Μπαχρέιν.

38 σπουδαίοι πιλότοι από 7 έως… σχεδόν 60 ετών στην μάχη των πέντε κατηγοριών οι τίτλοι είναι πρόκληση και η συμμετοχή στο Rotax MAX Challenge Grand Final, όνειρο!