Αποκάλυψη του Nissan GT-R NISMO Special Edition (vid)

Το GT-R NISMO Special Edition διαθέτει εξωτερικό χρώμα Stealth Grey, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου RAYS 20 ιντσών και ένα μοναδικό καπό από ανθρακονήματα
Η συνεχής εξέλιξη της ναυαρχίδας της Nissan που ακούει στο όνομα GT-R NISMO, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά με την προσθήκη μιας νέας Ειδικής Έκδοσης, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Yokohama της Ιαπωνίας.
Το GT-R NISMO Special Edition διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό χρώμα Steam Grey αποκλειστικό για την NISMO, νέες, ειδικής κατασκευής σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών της RAYS με κόκκινες πινελιές, καθώς και ένα ξεχωριστό καπό από ανθρακονήματα. Για πρώτη φορά για το GT-R, το νέο λογότυπο της Nissan κοσμεί τα καπάκια στο κέντρο των τροχών.
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων της νέας Ειδικής Έκδοσης θα είναι διαθέσιμος σε συγκεκριμένες αγορές, με την τιμή του μοντέλου να αναμένεται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.

Το GT-R NISMO παραμένει το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο της Nissan, εφοδιασμένο με τεχνολογία δοκιμασμένη στο πεδίο των αγώνων, προσφέροντας μια συναρπαστική, μοναδική οδηγική εμπειρία. Το δίδυμο turbo του κινητήρα VR38DETT V6 3,8 λίτρων του GT-R NISMO παραμένει η καρδιά του κινητήριου συνόλου του GT-R και έχει ονομαστική ισχύ 600 ίππων, με ροπή που ξεπερνά τα 652Nm. Το GT-R NISMO Special Edition εφοδιάζεται με εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και εξισορρόπησης του βάρους για τους δακτυλίους του εμβόλου, τις μπιέλες, τον στροφαλοφόρο άξονα και τα εξαρτήματα των βαλβίδων των ταχυτήτων, παρέχοντας ακόμα καλύτερη απόκριση του κινητήρα.

Κάθε κινητήρας συναρμολογείται με το χέρι, από την αρχή έως το τέλος, σε ένα ειδικό εργαστήριο από αρχιμηχανικούς, γνωστούς ως takumi. Ακριβώς όπως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες υπογράφουν το έργο τους, το ίδιο κάνει και ο κάθε takumi, με μια ειδική επιγραφή πιστοποίησης από αλουμίνιο στο μπροστινό μέρος κάθε κινητήρα και σε αποκλειστικό χρώμα για την Special Edition.