4 χρόνια εγγύηση για όλες τις Ducati!

Η Kosmocar-Ducati ανακοίνωσε τον νέο τιμοκατάλογο για τις “ModelYear22” μοτοσυκλέτες της μάρκας από το Borgo Panigale.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει όλες τις νέες εκδόσεις των μοτοσυκλετών της Ducati, ενδεικτικά:
Την πολυτάλαντη νέα Multistrada V2
Τη νέα Multistrada V4 Pikes Peak, την πιο σπορ Multistrada όλων των εποχών
Τις εντυπωσιακές sport naked Streetfighter V2 & Streetfighter V4 SP
Την ακόμα περισσότερο εξελιγμένη νέα Panigale V4/V4S
Τη νέα Diavel 1260 S Black & Steel, με μοναδική νέα σχεδίαση δύο όψεων
Τις νέες Scrambler Urban Motard & 1100 Tribute PRO, δύο νέα μοντέλα με διαφορετικό ύφος το καθένα, που συμπληρώνουν την γκάμα Scrambler Ducati
Η πιο σημαντική είδηση όμως είναι ότι όλα τα μοντέλα Ducati, διαθέτουν πλέον τετραετή εργοστασιακή εγγύηση. Το πρόγραμμα 4 | EVER DUCATI που προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό χιλιομέτρων και αρχικά ίσχυε μόνο για τη Multistrada, επεκτείνεται τώρα και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Πλέον, η Ducati γίνεται ο πρώτος premium κατασκευαστής στην αγορά των 2 τροχών  που, έχοντας εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία που διαθέτει και στην υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η μάρκα στο πέρασμα των ετών, επιβραβεύει έμπρακτα την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της προς το brand. Ο κάτοχος μιας Ducati μπορεί πλέον να απολαμβάνει με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, χωρίς κανένα περιορισμό χιλιομέτρων και να την συντηρεί στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Ducati, επωφελούμενος από την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών Ducati, αλλά και την υψηλή μεταπωλητική αξία που διατηρεί η μοτοσυκλέτα του.