2ο ADVENTURE MEETING 2023 / Λαύριο

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για τους φίλους της περιπέτειας και της μοτοσυκλέτας είναι γεγονός!

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023, η “καρδιά” της μοτοσυκλέτας θα χτυπάει στο Λαύριο, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Το μεγαλύτερο event μοτοσυκλέτας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ανοίγει ξανά τις πύλες του και σας περιμένει να το απολαύσετε.
Το 2ο Adventure Meeting είναι το Test Ride Event της χρονιάς! Με παράλληλες δραστηριότητες και πολλά test rides μοτοσυκλετών σε ξεχωριστές διαδρομές, σε άσφαλτο και χώμα.
Οι μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στήριξαν από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση, παρέχοντας τις μοτοσυκλέτες τους για δοκιμή. Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες για δοκιμή ξεπερνούν τις 80 μέχρι στιγμής!

Ακολουθεί αλφαβητική λίστα των εταιρειών που θα συμμετέχουν στο 2o Adventure Meeting (διαρκής επικαιροποιήση με νέες εταιρείες).

APRILIA
CFMOTO
DUCATI
FANTIC MOTORS
GASGAS
HUSQVARNA
KTM
MOTO GUZZI
QJMOTOR
RIEJU
ROYAL ENFIELD
SHERCO
SUZUKI
TM RACING
TRIUMPH
VOGE
YCF
YAMAHA
ZERO

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr, όπως και στην σελίδα του event στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για τα διαθέσιμα μοντέλα ανά εταιρία αναλυτικά.
Ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

2o Adventure Meeting, 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023,
στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Γενική είσοδος: 7euro
Δηλώσεις συμμετοχής για δοκιμή μοτοσυκλετών στην γραμματεία της οργάνωσης
Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr