Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι παραγγελίες του Nissan Note e-POWER στην Ιαπωνία

Tο ολοκαίνουργιο μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει τις 20.000 παραγγελίες, υπερβαίνοντας κατά δύο φορές τον μηνιαίο στόχο πωλήσεων.

Οι παραγγελίες για το ολοκαίνουργιο Nissan Note e-POWER έχουν ξεπεράσει τις 20.000, υπερδιπλασιάζοντας το μηνιαίο στόχο πωλήσεων του compact μοντέλου, από τα τέλη Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.
Εξοπλισμένο με το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, το πλήρως ανανεωμένο Note κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου με μηνιαίο στόχο πωλήσεων 8.000 οχημάτων. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, η Nissan έχει λάβει παραγγελίες για 20.044 αυτοκίνητα!
Το ολοκαίνουργιο Note έχει καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία λόγω της ομαλής επιτάχυνσης, του σταθερού ελέγχου επιβράδυνσης και της εξαιρετικής, αθόρυβης κύλισης. Κατασκευασμένο σε μια προσφάτως αναπτυγμένη πλατφόρμα, διαθέτει το βελτιωμένο σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς της Nissan, με προηγμένο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της ηλεκτροκίνητης εποχής.
Ως το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Nissan στην μητρική αγορά της, το Note συνεχίζει να παίζει βασικό ρόλο στο παγκόσμιο σχέδιο μετασχηματισμού Nissan NEXT. Μέχρι το τέλος της χρήσης 2023, η Nissan αναμένει να διαθέσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων EV και e-POWER, σε αγοραστές σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο.
Περίπου το 80% των παραγγελιών του Note αφορούν την υψηλότερη σε εξοπλισμό έκδοση. Επιπλέον, καταγράφοντας μια πρωτιά ως compact μοντέλο της Nissan, περίπου το 40% των αγοραστών επέλεξαν την έκδοση με το ProPILOT και το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού Navi-link. Περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές παρήγγειλαν έκδοση που διαθέτει το σύστημα πλοήγησης NissanConnect, το Intelligent Around View Monitor και το Adaptive LED Headlight, γεγονός που επισημαίνει την υψηλή ζήτηση για τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility.