Voge 300DS Euro5: Time for New Adventures

Το νέο 300DS του 2021 στοχεύει στην ανάδειξή τoυ σε bestsellerτης Ελληνικής αγοράς. Προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του Euro5, αναβαθμισμένο και πλούσια εξοπλισμένο, έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά προκειμένου να το επιτύχει.

Θα έλεγε κανείς πως αυτό το μεσαίο μοντέλο διπλής χρήσης της Voge είναι κομμένο και ραμμένο για την Ελληνική πραγματικότητα. Μια κορυφαία πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των Premium μοντέλων StreetAdventure, με τον διττό της χαρακτήρα να προσφέρει άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη. Μια μοτοσυκλέτα εξίσου ικανή σε καθημερινή χρήση και εκδρομές, μια πραγματική Street Adventure που θα κινηθεί με χαρακτηριστική ευκολία σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Τα σχόλια του ειδικού τύπου διθυραμβικά, κάνουν λόγο για μια μοτοσυκλέτα που βάζει τον πήχη πολύ ψηλά, έχοντας όλα όσα χρειάζεται ο μέσος μοτοσυκλετιστής για να κάνει τη δίτροχη μετακίνησή του πολύ εύκολη και ευχάριστη, αλλά και ιδιαίτερα απροβλημάτιστη σε βάθος χρόνου. Όπως κάθε μοντέλο της Voge, το 300DS χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής και διαθέτει περιφερειακά και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Μια σκληροτράχηλη μοτοσυκλέτα, που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε τομέα.

Οι κατασκευαστικές μέθοδοι που έχουν εφαρμοστεί την ανάγουν σε κορυφαία επιλογή και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι μοτοσυκλετιστές που θέλουν να τα κάνουν όλα χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του 300DS αρκεί για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που ξεχωρίζει, έχοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών Premium.

Για το 2021, ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc προσαρμόζεται στις προδιαγραφές του Euro5 και αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής. Μέσα από τις κατάλληλες βελτιώσεις σε κεντρική μονάδα ελέγχου, σύστημα ψεκασμού και εξάτμιση, καταφέρνει και διατηρεί ακέραιες τις τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή! Παράλληλα, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στις χαμηλές στροφές, ένα σημείο κλειδί για την κίνηση μέσα στις πόλεις!

Πίσω από την όλη στιβαρή κατασκευή του 300DS κρύβονται τεχνολογικές εφαρμογές που επιτυγχάνουν κορυφαία οδική συμπεριφορά και ασφάλεια. Όπως το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το ευμεγέθες ασύμμετρο ψαλίδι, το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch, τα μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενα “μαργαρίτα”, το ανεστραμμένο πιρούνι των 35mm και το ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ με το μοχλικό σύστημα.

Ο εξοπλισμός μόνο σαν υπερπλήρης μπορεί να χαρακτηριστεί, περιλαμβάνοντας φώτα Full LED, διπλή έγχρωμη οθόνη LCD με πλήρεις ενδείξεις, εύκολα προσβάσιμη θύρα USB, υψηλής ποιότητας ανεμοθώρακα που ρυθμίζεται σε ύψος χωρίς τη χρήση εργαλείων, μεγάλη προστατευτική ποδιά κινητήρα και σχάρα αποσκευών. Για το 2021 έχουν προστεθεί στο στάνταρ εξοπλισμό και πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, που αφενός ενισχύουν τον Adventure χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και αφετέρου αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του αναβάτη.

Πολύ σύντομα, η αντιπροσωπεία θα έχει στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και μια εντυπωσιακή τριπλέτα αλουμινένιων βαλιτσών με τις βάσεις τους.

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 300DS E5 είναι στα 3.995€ και το μοντέλο θα διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Μαύρο, Μαύρο/Γκρι και Μαύρο/Κόκκινο. Για την απόκτησή του παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Όποιος προλάβει!

Πριν την άφιξη του μοντέλου, η αντιπρόσωπος εταιρεία Mototrend SA προχωρά σε μια προωθητική ενέργεια, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές κάνουν προ-κράτηση, από σήμερα και μέχρι τις 15 Μαΐου, μια ρυθμιζόμενης χωρητικότητας top case βαλίτσα Alloy/PP αξίας 190€!

Για την προ-κράτηση της μοτοσυκλέτας απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να μεταβεί στην εφαρμογή https://offer.voge.gr/ , να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί και το κατάστημα στο οποίο θέλει να γίνει η παράδοση και ακολούθως να κάνει κατάθεση μια προκαταβολή 500€. Το υπόλοιπο μπορεί να το εξοφλήσει σε έως και 18 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard).

Οι προ-παραγγελίες λήγουν στις 15 Μαΐου και εκτιμώμενη παράδοση είναι το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό μοτοσυκλετών και θα ολοκληρωθεί μόλις συμπληρωθούν οι κρατήσεις.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 300DS E5

 • Προδιαγραφές Euro5
 • Κινητήρας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής
 • Αντικραδασμικός άξονας για απόλυτα γραμμική και βελούδινη λειτουργία
 • Τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού
 • Πατενταρισμένη τεχνολογία αγωγών λίπανσης, που επιτρέπει την κατασκευή σε compact διαστάσεις με σημαντικό περιορισμό του όγκου
 • Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με μελετημένη κλιμάκωση για ομαλή και απόλυτα εκμεταλλεύσιμη απόδοση της δύναμης του κινητήρα
 • Πλαίσιο υψηλής αντοχής κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία
 • Σύστημα πέδησης σχεδιασμένο να προσφέρει προοδευτικότητα και απόλυτο έλεγχο. Δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 300mm μπροστά και 220mm πίσω
 • Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS Bosch 9.1
 • Ψαλίδι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ψυχρής διαμόρφωσης του μετάλλου, με όφελος τη μέγιστη ακαμψία
 • Προβολέας και φωτιστικά σώματα LED
 • Πίνακας οργάνων LCD
 • Θύρα USB
 • Περιμετρικά προστατευτικά κάγκελλα
 • Προστατευτική ποδιά κινητήρα
 • Σχάρα αποσκευών
 • Ρεζερβουάρ 16 λίτρων για αυτονομία που ξεπερνά τα 450χλμ