Voge 300AC Euro5: Κλασσικό και εξελιγμένο

To επόμενο βήμα για το modern classic μοντέλο της Voge είναι η προσαρμογή στις προδιαγραφές που επιβάλλει το Euro5, κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από τεχνολογική εξέλιξη και αναβάθμιση.
Με vintage αισθητική και σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, το modern classic 300AC χαρίζει ταξίδια σε χώρο και χρόνο! Όπως κάθε μοντέλο της Voge χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και μοναδική αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Το μοντέλο μπορεί και προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στη σχέση αξίας – τιμής και δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει καθημερινά μετακίνηση σε άλλο επίπεδο! Παράλληλα είναι ιδανικό για να μυήσει τους νέους αναβάτες κατόχους διπλώματος Α2 στον κόσμο των 2 τροχών.

Το 300AC μπορεί και μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στην ξεχωριστή του σχεδίαση και τις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν μια μοτοσυκλέτα χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία. Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300cc που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch, τρία δισκόφρενα, μπροστινή ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι, πίσω μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD, φώτα Full LED και θύρα USB. Εντυπωσιακά, αν μη τι άλλο, το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το ασύμμετρο ψαλίδι, δένουν αρμονικά με το περίτεχνο Inox τελικό της εξάτμισης και τις πανέμορφες χυτές ζάντες.
Για το 2021 έχει δεχθεί μελετημένες αναβαθμίσεις στον κινητήρα, ο οποίος μέσα από τις κατάλληλες βελτιώσεις σε κεντρική μονάδα ελέγχου, σύστημα ψεκασμού και εξάτμιση, καταφέρνει και διατηρεί ακέραιες τις τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή! Παράλληλα, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στις χαμηλές στροφές, ένα σημείο κλειδί για την κίνηση στα αστικά κέντρα. Και το καλύτερο όλων έχει να κάνει με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, που είναι πλέον χαμηλότερες από πριν!
Η όλη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία του 300AC αποκαλύπτεται μέσα από τα λόγια του κατασκευαστή:
“Η φλόγα για το κυνήγι της ελευθερίας σιγοκαίει βαθιά μέσα μας. Και το ίδιο πιστεύουμε και για εσάς. Γι’ αυτό, στόχος μας είναι να αναζωπυρώσουμε αυτή τη φλόγα και να ξαναφουντώσουμε το πάθος που σας οδηγεί στο να ξεπερνάτε κάθε φορά τα όριά σας. Δεν φτιάχνουμε μόνο μοτοσυκλέτες αλλά δημιουργούμε πάθος, κυνηγούμε την ελευθερία, οδηγούμε προς το μέλλον”.


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 300ΑC
Προδιαγραφές Euro5
Κινητήρας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής
Αντικραδασμικός άξονας για απόλυτα γραμμική και βελούδινη λειτουργία χωρίς κραδασμούς
Πατενταρισμένη τεχνολογία αγωγών λίπανσης, που επιτρέπει την κατασκευή σε compact διαστάσεις με σημαντικό περιορισμό του όγκου
Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, με μελετημένη κλιμάκωση για ομαλή και απόλυτα εκμεταλλεύσιμη απόδοση της δύναμης του κινητήρα
Πλαίσιο υψηλής αντοχής κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία
Σύστημα πέδησης σχεδιασμένο να προσφέρει προοδευτικότητα και απόλυτο έλεγχο. Δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 300mm μπροστά και μονό δισκόφρενο μαργαρίτα 220mm πίσω
Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS Bosch 9.1
Προβολέας και φωτιστικά σώματα LED
Πίνακας οργάνων LCD με εναλλασσόμενο φωτισμό για εύκολη αναγνωσιμότητα
Το νέο Voge 300AC διατίθεται στη δελεαστική τιμή των 3.890€ και σε δύο χρωματισμούς: Πράσινο Metalic Green και Μπορντώ Velvet Red.
Η απόκτησή του αποδεικνύεται μια εύκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και με έως και 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο 300AC μπορείτε να δείτε εδώ https://voge.gr/bike/300ac-e5/