Το Peugeot e-208 αναδείχθηκε ως το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση!

To PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην καηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για 6η διαδοχική χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του περιοδικού «Kilomètres Entreprise».

9 βραβεία συνολικά απονεμήθηκαν απο μία επιτροπή 14 δημοσιογράφων, η οποία αξιολόγησε 79 νέα αυτοκίνητα με κριτήριο την εταιρική τους χρήση. Στην κατηγορία «ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021, το PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο μεταξύ 11 ανταγωνιστών.

Το PEUGEOT 208 έχει ήδη αποσπάσει 26 βραβεία απο το λανσάρισμά του, συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου βραβείου του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς». Το νέο PEUGEOT 208 αποτελεί ένα συνονθύλευμα του τελευταίου στυλιστικού κώδικα της μάρκας με τον καινοτόμο 3D πίνακα οργάνων PEUGEOT i-Cockpit®, της ασφάλειας και της απαράμιλλης αισθητικής. Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στον οδηγό, καθώς διατίθεται με τρείς κινητήρες: βενζίνης, πετρελαίου ή αμιγώς ηλεκτρικό.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το PEUGEOT e-208 αναγνωρίστηκε ως «το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021. Είναι περίτρανη απόδειξη οτι το PEUGEOT 208 αναγνωρίζεται διεθνώς για την ποιότητα, την τεχνολογία και την πρακτικότητά του. Φιλοδοξούμε να συνεχίσει την ανοδική εμπορική πορεία του και το μερίδιο αγοράς του αυτή τη χρονιά, αφού έχει το καλύτερο κόστος χρήσης στην κατηγορία του». Hugues de Laage – Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων Peugeot στη Γαλλία.