Το μεταμοντέρνο «Ζετάκι» επιστρέφει στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια της Honda

Μετά τη δημοφιλή επιστροφή του το 2018 ως ένα πρακτικό, απολαυστικό δίτροχο για τον 21ο αιώνα, το Monkey επωφελείται τώρα από ένα νέο κινητήρα προδιαγραφών EURO5 που αποδίδει ισχύ 6.9kW (9,4Ps) και ροπή 11Nm σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση 1,5 λίτρα/100 χλμ. Με εκτιμώμενη αυτονομία πάνω από 370 χλμ. από το ρεζερβουάρ των 5,6 λίτρων, και την προσθήκη ενός νέου, μεγαλύτερου κιβωτίου 5 σχέσεων το οποίο κάνει τα ταξίδια πιο απολαυστικά.
Η επιτυχία του Monkey οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ευκολοδήγητο χαρακτήρα του που είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού ατσάλινου πλαισίου, φαρδιών, block pattern ελαστικών 12 ιντσών και προηγμένου ανεστραμμένου πιρουνιού (USD). Η ποιότητα κύλισης έχει βελτιωθεί χάρη στα δύο πίσω αμορτισέρ δύο σταδίων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταπεξέρχονται πιο αποτελεσματικά στις ανωμαλίες του δρόμου.

Το Monkey περιλαμβάνει νέο κινητήρα και νέο 5-τάχυτο κιβώτιο για βελτιωμένη απόδοση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων
Νέα πίσω αμορτισέρ δύο σταδίων βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά του Monkey και την άνεση του αναβάτη
Στο κλασικό Monkey στυλ εντάσσεται τώρα η νέα ατσάλινη πίσω σχάρα και η εντυπωσιακή, νέα χρωματική πρόταση Pearl Glittering Blue

Ασφαλώς, το κλασικό Monkey στυλ παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Ψηλό τιμόνι, χρωμιωμένα φτερά, ψηλά τοποθετημένο σιλανσιέ, μεγάλη, άνετη σέλα και μία σωληνωτή ατσάλινη σχάρα συνδυάζονται με φαρδιά ελαστικά και ρεζερβουάρ σε σχήμα σταγόνας, καθιστώντας τη σιλουέτα του άμεσα αναγνωρίσιμη. Φέτος, στους κλασικούς χρωματισμούς Banana Yellow και Pearl Nebula Red προστίθεται η νέα χρωματική πρόταση Pearl Glittering Blue η οποία τονίζει ακόμα περισσότερο τον παράγοντα της απόλαυσης και συνεχίζει την κληρονομιά του Monkey, που ξεκίνησε το 1961 στην Ιαπωνία με τη μορφή ενός δίτροχου για βόλτες σε λούνα παρκ.