Διακοπές 5 αστέρων με το Fiat Professional Ducato

Αποτελώντας με διαφορά τη δημοφιλέστερη επιλογή για βάση αυτοκινούμενου τροχόσπιτου στην Ευρώπη, το Fiat Professional Ducato δίνει τη δυνατότητα για διακοπές 5 αστέρων με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.      

Η έξυπνη αρχιτεκτονική, το στιβαρό πλαίσιο και η κορυφαία αξιοπιστία των μηχανικών του μερών, έχουν καταστήσει επί σειρά ετών το Fiat Professional Ducato την πλέον δημοφιλή βάση για την κατασκευή αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη. Η ελευθερία, η άνεση και η ασφάλεια που προσφέρει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο το καθιστά ιδανικό για να ανακαλύψει κανείς μοναδικά τοπία και να ζήσει σπάνιες εμπειρίες δίπλα στη φύση.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης βάσης για την κατασκευή αυτοκινούμενου τροχόσπιτου για 13 συναπτά έτη, το Fiat Professional Ducato εδώ και 25 χρόνια αποτελεί το σημείο αναφοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την εταιρεία να εξελίσσει παράλληλα με τις προϊοντικές καινοτομίες και έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις για τους χρήστες. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία όπως και στα επαγγελματικά μοντέλα της, η Fiat Professional έχει αναπτύξει ένα Πανευρωπαϊκό δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε οι οδηγοί των μοντέλων της να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκονται από τη βάση τους. Περισσότερα από 6.500 σημεία τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται στην Ευρώπη, εκ των οποίων τα 1.800 έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση τα μοντέλα της μάρκας. Παράλληλα οι σχετικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας με τις οποίες συνεργάζεται η Fiat Professional μπορούν να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως π.χ. σε κάποιο κλατάρισμα ελαστικού ή κάποιο ατύχημα.

Με τις εντυπωσιακές δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει το Fiat Professional Ducato πρακτικά υπάρχουν άπειρες επιλογές διαμόρφωσης έτσι ώστε ο αγοραστής να δημιουργήσει το δικό του αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να ζήσει διακοπές 5 αστέρων με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία.