Τα YOKOHAMA κερδίζουν στο Best In The Desert Series

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Best In The Desert Series είναι η απόλυτη εμπειρία αγώνων εκτός δρόμου στη Βόρεια Αμερική. Σε αυτή την σειρά αγώνων, ένα όχημα που εξοπλίζεται με τα off-road ελαστικά GEOLANDAR M/T G003 για SUV και pickup, τερμάτισε πρώτο στην κατηγορία Trick Truck του King Shocks Laughlin Desert Classic , του πιο πρόσφατου αγώνα για το 2021Best In The Desert Series. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στο Laughlin της Νεβάδα των ΗΠΑ.

Την κατηγορία Trick Truck κατέκτησε ο Justin Lofton οδηγώντας το pickup 2WD Jimco, εξοπλισμένο με μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση των εμπορικά διαθέσιμων ελαστικών GEOLANDAR M/T G003. Ο Justin επαίνεσε τα ελαστικά GEOLANDAR για την εξαιρετική πρόσφυση και την απόδοση σε ανώμαλο έδαφος, στοιχεία απαραίτητα για τη διασφάλιση της νίκης. Οι αγώνες King Shocks Laughlin Desert Classic του 2021 διεξήχθησαν σε δύο ημέρες, στις 25-26 Σεπτεμβρίου, όπου κάθε ημέρα ο αγώνας είχε τέσσερις γύρους και διανύθηκαν συνολικά 219χλμ. Νικητής ήταν ο οδηγός με τον χαμηλότερο συνδυασμένο χρόνο στις δύο ημέρες των αγώνων.

Τα ελαστικά GEOLANDAR M/T G003 προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλη την γκάμα επιφανειών εκτός δρόμου και χαρακτηρίζονται για την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα ελαστικά διαθέτουν στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό που ενισχύει την αίσθηση οδήγησης εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr.