Τα ελαστικά Yokohama συμμετέχουν στο King of the Hammers

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τα εκτός δρόμου ελαστικά GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, θα συμμετάσχουν στον ετήσιο αγώνα εκτός δρόμου King of the Hammers, που θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια, από τις 4 έως τις 11 Φεβρουαρίου. Η Yokohama Rubber θα προμηθεύσει περισσότερες από 30 ομάδες, με το χωμάτινο GEOLANDAR M/T G003, ή με μια ειδική αγωνιστική έκδοση που βασίζεται σε αυτό το ελαστικό.

Το King of the Hammers, ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν για την αγωνιστική περιοδεία της εθνικής σειράς Ultra4 στις ΗΠΑ, συνδυάζει αγώνες στην έρημο και περάσματα σε βράχια και θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες εκτός δρόμου στον κόσμο. Η Yokohama Rubber συμμετέχει σε όλους τους αγώνες κατηγορίας τεσσάρων τροχών που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκδήλωσης. Τα ελαστικά της αγωνιστικής έκδοσης GEOLANDAR M/T G003 παρέχονται στον βετεράνο Levi Shirley και στην ομάδα των Brian and Chayse Caprara (πατέρας και υιός) που αγωνίζονται στην κατηγορία Unlimited 4400. Όλοι οι άλλοι οδηγοί προμηθεύονται ελαστικά με προδιαγραφές παραγωγής GEOLANDAR M/T G003.

Τα ελαστικά GEOLANDAR M/T G003 προσφέρουν ανώτερη απόδοση σε όλο το φάσμα των επιφανειών εκτός δρόμου και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το ελαστικό διαθέτει στιβαρή και επιθετική σχεδίαση που ενισχύει την αίσθηση οδήγησης εκτός δρόμου. Τα ελαστικά GEOLANDAR της YOKOHAMA, έχουν “σφραγίσει” με τις εκτός δρόμους επιδόσεις τους πολλούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του συνολικού πρωταθλήματος στο Asia Cross Country Rally 2022, του μεγαλύτερου ράλι cross-country της Ασίας, καθώς και πρωταθλημάτων κατηγορίας στο 35ο SCORE SAN FELIPE 250 που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό και το 2022 Method Race Wheels “Casey Folks” από το Vegas στο Reno, ως μέρος της απόλυτης σειράς αγώνων εκτός δρόμου στη Βόρεια Αμερική, Best In The Desert 2022.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗAΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr