Τα ελαστικά YOKOHAMA GEOLANDAR σφραγίζουν την νίκη σε έναν σκληροτράχηλο εκτός δρόμου αγώνα στις Η.Π.Α.

Δύο οχήματα, εξοπλισμένα με ελαστικά εκτός δρόμου “GEOLANDAR M/T G003” για SUV και pick up, τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία 4800 του 2021 King Shocks Area BFE Beatdown, ενός αγώνα εκτός δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στη Γιούτα των Η.Π.Α., το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου. Το King Shocks Area BFE Beatdown είναι ο αρχικός αγώνας στη διοργάνωση σκληροτράχηλων αγώνων ULTRA4 Racing’s West, με περισσότερες από 20 συμμετοχές στην κατηγορία 4800.

Το ULTRA4 Racing είναι μια διοργάνωση αγώνων στους οποίους τα ανοιχτά buggies, γνωστά ως αυτοκίνητα Ultra4, τρέχουν σε μια ποικιλία εδαφών, από αγώνες αντοχής στην έρημο, έως περάσματα από σκληρές, βραχώδεις επιφάνειες. Οι αγώνες απαιτούν υψηλά επίπεδα ταχύτητας, τεχνικής και αντοχής σε δύσκολους δρόμους. Το King Shocks Area BFE Beatdown διεξάγεται σε μια βραχώδη και λοφώδη διαδρομή, μήκους 10 χλμ. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία 4800 αγωνίζονται για πέντε γύρους ή συνολικά 48 χλμ. Το υψηλό επίπεδο αντοχής και χειρισμού που προσφέρουν τα ελαστικά GEOLANDAR M / T G003 συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία του πρώτου νικητή Cody Young και του αμέσως επόμενου, David Hartman.

Το GEOLANDAR M / T G003 προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα των επιφανειών εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το ελαστικό διαθέτει στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό που ενισχύει την αίσθηση οδήγησης εκτός δρόμου. Τα ελαστικά GEOLANDAR της YOKOHAMA έχουν δείξει τις ανώτερες επιδόσεις τους σε πολλούς εκτός δρόμου αγώνες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωταθλήματος στον αγώνα APL SMOKIN WHEELS 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Γκουάμ, σε ένα πρωτάθλημα κατηγορίας στους αγώνες Tatts Finke Desert 2019, την απόλυτη διοργάνωση σε αγώνες εκτός δρόμου στην Αυστραλία και σε ένα πρωτάθλημα στο 2020 BlueWater Desert Challenge, την πιο πρόσφατη διοργάνωση στην απόλυτη σειρά αγώνων εκτός δρόμου της Βόρειας Αμερικής, το Best In The Desert.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), η βιομηχανία ελαστικών τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού ως ζωτικής σημασίας, στην κατεύθυνση ανάπτυξης νέων τεχνολογιών ελαστικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σειρές ADVAN και GEOLANDAR. Για τον λόγο αυτό, τα ελαστικά YOKOHAMA θα συμμετάσχουν και πάλι σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικές ανακοινώσεις και αποτελέσματα από αυτούς τους αγώνες θα είναι διαθέσιμα στο https://www.yokohama-online.com/Motorsports καθώς και σε διάφορες υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων (SNS) που ειδικεύονται σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.