«ΠΕΔΙΟΝ ΩΡΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» μια διαφορετική έκθεση κλασικών αυτοκινήτων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εκδήλωση για τον Οκτώβριο του 2021 στο Πεδίον του Άρεως με τίτλο «Πεδίον Ωραίων Οχημάτων»

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής ήταν η ζωντανή παρουσίαση στο κοινό, της ιστορίας και της εξέλιξης των αυτοκινήτων τα τελευταία 100 χρόνια.
Μέσα σε ένα καταπράσινο Άλσος, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για λίγο πίσω στο χρόνο παρέα με 170 αυθεντικά οχήματα από το 1919 μέχρι το 2019.

Ιστορικά οχήματα και Supercars ‘αγκαλιάστηκαν’ θερμά από το κοινό που για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να βιώσει στον ίδιο χώρο αυτή την συνύπαρξη.
Είδαν, άγγιξαν και άκουσαν πολλές σπάνιες και πανέμορφες κατασκευές που πλέον αποτελούν ένα θρυλικό κομμάτι της πολιτισμικής κληρονομιάς της χώρας μας.
Μουσική των δεκαετιών 50,60,70,80 συνόδευε το κοινό παρέα με χορευτικό συγκρότημα εποχής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γεώργιος Πατούλης, μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συναρμόδιων φορέων, απένειμαν αναμνηστικά έπαθλα στους πρωτεύσαντες στις διαφορετικές κατηγορίες τύπων αυτοκινήτων.

Οι Λέσχες των Ιστορικών Οχημάτων ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της πρωτοπόρας αυτής εκδήλωσης που ελπίζουμε ότι θα καθιερωθεί πλέον στα αυτοκινητικά γίγνεσθαι της χώρας μας.