Πανέτοιμη η Ford για το Ράλλυ Ακρόπολις

Αποτελώντας από το 1973 μια σταθερή αξία στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το Ράλλυ Ακρόπολις συνιστά και για το 2022 μια μοναδική πρόκληση τόσο για τα πληρώματα όσο και για τις ομάδες, περιλαμβάνοντας φέτος 16 ειδικές διαδρομές που καλύπτουν συνολικά κάτι περισσότερο από 300 χιλιόμετρα.

Με την αγωνιστική δράση να ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου με την τέλεση της Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο, η παρουσία της M-Sport Ford WRT αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από δυναμική, με την ομάδα να παρατάσσει στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις πέντε στο σύνολο Ford Puma Hybrid Rally1.

Από πλευράς οδηγών, αιχμή του δόρατος για την ομάδα θα αποτελέσει ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC και τρεις φορές νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις, Sébastien Loeb, ο οποίος επιστρέφει στο μπάκετ του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 μαζί με τη συνοδηγό του, Isabelle Galmiche.

Τον Γάλλο πολυπρωταθλητή πλαισιώσουν με τέσσερα ακόμα Ford Puma Hybrid Rally1 οι Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet και Ιορδάνης Σερδερίδης.