Ο Όμιλος Σφακιανάκη στηρίζει τους πληγέντες της Ουκρανίας

Ο Όμιλος Σφακιανάκη στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικούς άξονες δράσης τον άνθρωπο και την κοινωνία, στηρίζει τους πληγέντες της Ουκρανίας συνεισφέροντας στην ανθρωπιστική βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Όμιλος Σφακιανάκη προχώρησε σε δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού για την κάλυψη αναγκών των πληγέντων της Ουκρανίας. Παράλληλα πραγματοποιείται από 21/03/2022 εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου, για την συγκέντρωση τροφίμων και βασικών ειδών υγιεινής. Όλα τα είδη θα προωθηθούν σε συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης του Ε.Ε.Σ. .

«Είμαστε στο πλευρό των χιλιάδων κατοίκων της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους, τις οικογένειές τους και την καθημερινότητά τους εξαιτίας του πολέμου, μέσα από την δωρεά συγκεκριμένου ιατροφαρμακευτικού υλικού που ορίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Σ’ αυτή την ενέργεια αναγνωρίζουμε την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και συμβάλλουμε με τη δωρεά μας και τη συγκέντρωση βασικών ειδών τροφίμων & υγιεινής στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ευχόμαστε ειρήνη και ένα καλύτερο αύριο σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε ανθρώπους ενωμένους & αγαπημένους».