Ο καφές “Κenon” Χορηγός του Γιάννη Περιστερά

Η προετοιμασία του Γιάννη Περιστερά για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό και το Ιταλικό Πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς η ο 15χρονος οδηγός αναχώρησε για την πίστα του Mugello και το διήμερο τεστ του CIV 2021.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου, παραμονή της αναχώρησης, τα καλά νέα για τον Γιάννη και την ομάδα του ήλθαν από τις “LE GRECHE” (Οι Ελληνίδες) και τον καφέ που έρχεται από τη Νάπολη της Ιταλίας, τον Caffe Κenon που θα είναι ένας από τους μεγάλους Χορηγούς της Ελληνικής προσπάθειας για να φτάσει η χώρα μας στην κορυφή του Παγκόσμιου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

O “Caffe Κenon” είναι ο “Χρυσός της Νάπολης” (L’ORO DI NAPOLI), με ιστορία που ξεκινά το 1892, με παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέ, όχι μόνο λόγω της επιλογής των καλύτερων γεύσεων καφέ από την Βραζιλία, αλλά και της μοντέρνας τεχνολογίας που από το 1962 παράγει καφέ με τρόπο που αναβαθμίζεται συνεχώς για να εγγυηθεί την ποιότητα. 

Στην Ελλάδα τον εκπληκτικό σε γεύση αυτόν καφέ τον βρίσκουμε στα 3 καταστήματα “LE GRECHE”, που εκτός του Kenon ειδικεύονται και στο εξαιρετικής ποιότητας παγωτό.

Ο εισαγωγέας του Kenon, ο Φώτης Αλιφραγκής, ως μοτοσυκλετιστής ο ίδιος παρακολουθεί την πορεία του νεαρού Έλληνα οδηγού και πήρε την απόφαση να στηρίξει την προσπάθεια. 

Συναντήθηκε στο LE GRECHE της Αγίας Παρασκευής με τον Γιάννη Περιστερά και μέσα στα πλαίσια ασφαλείας της εποχής “έδωσαν τα χέρια” ή για να ακριβολογούμε τους αγκώνες ως επιβεβαίωση της συνεργασίας.

Ο Γιάννης Περιστεράς τον ευχαρίστησε για την Χορηγία: 

“Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω τα παγωτά και τα ωραία γλυκά του Le Greche, καθώς το πρόγραμμα της διατροφής είναι πολύ αυστηρό τώρα που πλησιάζουμε στο ξεκίνημα των Αγώνων. Δεν πίνω ακόμη καφέ τακτικά, αλλά δοκίμασα λίγο Caffe Κenon και μου φάνηκε διαφορετικός και ποιοτικός. Ελπίζω και γω φέτος να κάνω τη διαφορά στους αγώνες και να δείξω στους συναθλητές μου ότι η Ελλάδα μπορεί να παλεύει για τις πρώτες θέσεις. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας μου”.

Ο Φώτης Αλιφραγκής του είπε: “

Γιάννη, πιστεύουμε σε σένα και ελπίζουμε να βάζουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που κάνεις εσύ και η ομάδα σου. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δοκιμές και στους Αγώνες και προσβλέπουμε στο να γίνουμε ο κύριος Χορηγός σου τα επόμενα χρόνια”.

Σημείωση: τον Caffe Κenon μπορούμε να τον βρούμε στα Le Greche: Αγία Παρασκευή: Λεωφ. Μεσογείων 456, τηλ. 2100101617, Αθήνα: Μητροπόλεως 16, τηλ. 2167006458, 
Νέο Ψυχικό: Ολυμπιονικών 220 & Λυκούργου, τηλ. 2130416299

Δημήτρης Διατσίδης

Ο Δημήτρης Διατσίδης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ και από το 1983 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά και στην τηλεόραση. Παράλληλα ασχολήθηκε με τους Αγώνες Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας, Καρτ και Αυτοκινήτου και από το 2004 έως και σήμερα παρουσιάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MotoGP στην Ελληνική τηλεόραση και παράλληλα οδηγεί σε όλες τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έχει εργαστεί στα περιοδικά, AUTO MOTO, 4τροχοί, 2τροχοί, Ταξιδεύοντας, Motosport, Playboy, MEN, Car & Driver και από το 2007 είναι εκδότης και διευθυντής του MOTOGP WORLD. Στην τηλεόραση ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Από τη θέση του Οδηγού” και συνεργάστηκε με την ΕΡΤ1, ΕΤ3, ΣΚΑΪ, COSMOTE TV.