Νέο μικρομεσαίο SUV από την Hyundai με το όνομα Bayon

Το BAYON θα πλαισιώσει τα καταξιωμένα KONA, TUCSON, NEXO και SANTA FE, ως το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας των SUV οχημάτων της Hyundai στην Ευρώπη.

Για τον εορτασμό της παγκόσμιας πρεμιέρας του μοντέλου, κλήθηκαν εννέα γνωστοί καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη να δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Μερικά από αυτά τα έργα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Διαδικτυακής Πρεμιέρας του BAYON και έργα όλων των καλλιτεχνών θα συμπεριληφθούν στην καμπάνια για το λανσάρισμα του μοντέλου.

Η ονομασία BAYON είναι εμπνευσμένη από την όμορφη και γοητευτική πόλη Bayonne που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Ο ολοκαίνουριος μικρομεσαίος SUV τύπος αμαξώματος του BAYON ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις περιήγησης των ευρωπαίων καταναλωτών, καθιστώντας το κατάλληλο για οδηγούς πόλης που αναζητούν άνεση και εξαιρετική σχεδίαση.

Δυναμική και μοναδική σχεδίαση
Το ολοκαίνουριο BAYON διαθέτει μοναδική εξωτερική σχεδίαση προσφέροντας μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο. Τα φωτιστικά σώματα DRL είναι εντελώς ξεχωριστά από τους προβολείς δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη και διακριτική αρχιτεκτονική και η εισαγωγή αέρα που εκτείνεται σε ολόκληρο το εμπρός μέρος του οχήματος προσδίδει εύρος στην εμφάνιση του μοντέλου. Η πλατιά πρόσθια γρίλια τονίζει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του οχήματος. Στο πίσω μέρος, δύο φωτιστικά σχήματα σε σχήμα βέλους, τοποθετημένα στις δύο άκρες και συνδεδεμένα με μια λεπτή κόκκινη γραμμή, τονίζουν περαιτέρω το πλάτος του οχήματος.

Το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο SUV BAYON της Hyundai Motor θα πραγματοποιήσει την Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα του στις 2 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο link : https://www.hyundai.com/eu/bayon-unveilhttps://www.hyundai.com/eu/bayon-unveil