Νέο Aprilia SXR 50

ΤΟ APRILIA SXR 50 ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΙΒΥΣΜΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ APRILIA ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 50 Κ.ΕΚ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ: ΦΩΤΑ LED, ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΚΟΥΤΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η Aprilia είναι ο πρώτος κατασκευαστής που έχει εισάγει -από τη δεκαετία του ’90- την ιδέα του σπορ σκούτερ, με το εμβληματικό Aprilia SR 50. Το εργοστάσιο από το Noale, συνεχίζει να εξερευνά νέους ορίζοντες στην κατηγορία μικρού κυβισμού, παρουσιάζοντας το νέο Aprilia SXR 50.

Το Aprilia SXR 50 φέρνει μια νέα τάση στην κατηγορία σκούτερ 50 κ.εκ., η οποία πλέον, εκτός από τους νεαρούς αναβάτες, απευθύνεται και σε ένα πολύ ευρύτερο, ετερόκλητο κοινό.

Πράγματι, το Aprilia SXR 50 είναι το πρώτο σκούτερ μικρού κυβισμού που προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και εξοπλισμό που συναντάται στα κορυφαίων προδιαγραφών σκούτερ, διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή ευκολία χρήσης, την ευελιξία και τη μοναδική εμφάνιση των σπορ σκούτερ της Aprilia.

Ευέλικτο και με μικρό κόστος χρήσης, το SXR 50 είναι το ιδανικό μέσο μετακίνησης που καλύπτει πλήρως, τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες στο αστικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας άνεση, ευχρηστία και πρακτικότητα, στα επίπεδα ενός σκούτερ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το SXR 50 είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο 1-κύλινδρο, 4-χρονο κινητήρα 50 κ.εκ., ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5 και χαρακτηρίζεται από την αθόρυβη λειτουργία και την ζωηρή του απόδοση στο αστικό περιβάλλον, όπου οι στάσεις και οι εκκινήσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας οχημάτων, είναι συνεχείς. Ο κινητήρας είναι εξαιρετικά οικονομικός σε ό,τι αφορά την κατανάλωση καυσίμου.

Το νέο σκούτερ Aprilia SXR 50 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική προτεινόμενη τιμή λιανικής, στα 2.070 €.