Νέα Porsche Cayenne, special edition

Η Porsche, παρουσιάζει τις νέες Cayenne Platinum, ειδικές εκδόσεις του μοντέλου SUV, με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, βαμμένα και φινιρισμένα σε satin Platinum απόχρωση και με επιπρόσθετο πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρεται ως standard. To αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σε στυλ και εξοπλισμό έκδοση της Cayenne που προσφέρεται σε ελκυστική τιμή.

Οι Platinum Editions των Cayenne (250 kW ή 340 PS), Cayenne E-Hybrid (340 kW ή 462 PS) και Cayenne S, (324 kW ή 440 PS) είναι διαθέσιμες και στις εκδόσεις Coupé.
H αποκλειστικότητα των εκδόσεων Platinum, βασίζεται στην ιδιαίτερη σχεδίαση και εμφάνιση πολλών επιμέρους στοιχείων του αμαξώματος, τα οποία είναι όλα βαμμένα και φινιρισμένα στην απόχρωση satin Platinum. Οι εισαγωγές του αέρα στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, το lettering του λογότυπου της Porsche με τον διαμήκη led φωτισμό στο πίσω μέρος και οι standard τροχοί των 21 ιντσών με τις ζάντες RS Spyder (αποκλειστικά διαθέσιμες στις εκδόσεις Platinum), είναι επίσης στοιχεία, βαμμένα στην ίδια απόχρωση.

Οι μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τα λεπτά μαύρα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων, τονίζουν ακόμη περισσότερο την sport, elegant εμφάνιση αυτής της ειδικής έκδοσης. Οι συνδυασμένες διαθέσιμες αποχρώσεις είναι σε λευκό ή μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε Jet Black, Carrara White, Mahogany Blue καθώς και στην ειδική απόχρωση Crayon.

To ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου κυριαρχεί το φινιρισμένο αλουμίνιο και το ασημί χρώμα, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε Crayon αποχρώσεις και τα «μαρσπιέ» να έχουν ενσωματωμένο το λογότυπο Platinum Edition σε «βουρτσισμένο» αλουμίνιο.
Οι Cayenne Platinum Edition, διατίθενται με πρόσθετο εξοπλισμό που εδώ προσφέρεται ως standard. Αυτός περιλαμβάνει προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα, το ηχοσύστημα Bose ® surround, τον περιφερειακό φωτισμό, τα δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche, και τέλος ένα αναλογικό ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό. Το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, προσφέρει επίσης μια ευρεία σειρά από options, τόσο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και για το αμάξωμα, και φυσικά μπορεί να προβεί σε πλήρη customization της Cayenne σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Οι εκδόσεις Platinum των Cayenne, είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τις παραδόσεις να ξεκινούν (στην Γερμανία) τον Μάιο του 2022.