ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ PEUGEOT

Η PEUGEOT γράφει ιστορία ανανεώνοντας ταυτόχρονα ολόκληρη τη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων! Πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά από ποτέ, τα νέα E-PARTNER, E-EXPERT και E-BOXER αποτελούν μέρος της στρατηγικής της γκάμας της PEUGEOT, για πλήρη εξηλεκτρισμό όλων της των μοντέλων.

ALLURE: Ξεχωριστό, εντυπωσιακό design με προσανατολισμό στον επαγγελματία.
EMOTION: Τεχνολογία, δικτυωμένες υπηρεσίες και άνεση, που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα.
EXCELLENCE: 100% ηλεκτρικοί κινητήρες που είναι ακόμα πιο οικονομικοί και ιδανικοί για όλες τις χρήσεις.

Ως ένας από τους βασικότερους παίκτες στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η PEUGEOT δείχνει μέχρι στιγμής το δρόμο, με μια ολομέτωπη επίθεση, ανανεώνοντας ταυτόχρονα όλες τις σειρές της, ξεκινώντας από τα 100% ηλεκτρικά της μοντέλα: E-PARTNER, E-EXPERT και E-BOXER.

Η PEUGEOT θα προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η μάρκα έχει δεσμευτεί να προσφέρει μέχρι το 2025, μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο στη γκάμα της, και να γίνει μία 100% ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη, μέχρι το 2030.

Αύξηση του αριθμού των περιοχών Χαμηλών Εκπομπών, μέση απόσταση μικρότερη από 200km που διανύεται καθημερινά, μειωμένο κόστος λειτουργίας, άνεση οδήγησης: για τους επαγγελματίες, η μετάβαση σε 100% ηλεκτρικά οχήματα γίνεται η προφανής επιλογή. Η νέα σειρά των αμιγώς ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων της PEUGEOT είναι πιο οικονομική, και χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

ΝΕΟ PEUGEOT E-PARTNER

Αναβαθμισμένη σχεδίαση, ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, αυτονομία έως και 330 χλμ. με μηδενικές εκπομπές, αντλία θερμότητας για απόλυτη άνεση και ταυτόχρονη βελτίωση της απόδοσης. Το νέο PEUGEOT E-PARTNER έχει γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για τους απαιτητικούς επαγγελματίες.

Το νέο E-PARTNER προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 330km (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου WLTP). Η τοποθέτηση των μπαταριών στο δάπεδο, διατηρεί ακέραια τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης. Ο ωφέλιμος όγκος είναι έως 4,4μ3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο 780kg και η ικανότητα ρυμούλκησης στα 750kg, αποτελούν σημεία αναφοράς στην κατηγορία.

ALLURE: σύγχρονο και… κομψό όπως αρμόζει σε ένα PEUGEOT

Το νέο E-PARTNER διαθέτει εντελώς ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος:
Νέα γρίλια που ενσωματώνει το σήμα της PEUGEOT,
μοντέρνος σχεδιασμός προφυλακτήρα,
Νέα εμπρός φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν την εμβληματική υπογραφή της μάρκας με τις 3 ‘νυχιές’.

Το πακέτο συμπληρώνουν οι νέες ζάντες όπου ξεχωρίζει το νέο σήμα της PEUGEOT στο κέντρο της πλήμνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ καμπίνα των επιβατών διαθέτει νέο ταμπλό που προσφέρει καλύτερη εργονομία και ποιότητα κατασκευής. Το PEUGEOT i-Cockpit®, στο επάνω κεντρικό τμήμα του διαθέτει μια νέα οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Το τιμόνι περιλαμβάνει πλέον χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το cruise control και paddles για την επιλογή του επιπέδου αναγεννητικής πέδησης. Και τέλος, τα καθίσματα έχουν ταπετσαρίες από ένα νέο ύφασμα που είναι ανθεκτικότερο, αλλά και πιο κομψό.

Το μοντέλο διατίθεται στα παρακάτω χρώματα για το αμάξωμα : Artense Γκρί, Kaolin Λευκό, Perla Nera Μαύρο και Kiama Μπλε.

EMOTION: νέο επίπεδο εξοπλισμού που αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία

Το νέο PEUGEOT E-PARTNER διαθέτει τεχνολογίες άνεσης και συστήματα ασφαλείας που συνήθως συναντά κανείς μόνο σε επιβατικά μοντέλα :
Το νέο E-PARTNER εφοδιάζεται με 100% ψηφιακό, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 10ιντσών, που προσφέρει βελτιστοποιημένη εμφάνιση και δυνατότητα εξατομίκευσης των βασικών πληροφοριών οδήγησης.

Μεγάλη κεντρική οθόνη αφής. Το νέο E-PARTNER εφοδιάζεται με στάνταρ οθόνη αφής HD 10ιντσών, από όπου ο οδηγός μπορεί να ελέγξει το ηχοσύστημα και τη δικτυωμένη 3D πλοήγηση της TOM TOM. Ένα άλλο χαρακτηριστικό άνεσης είναι η λειτουργία υποβοήθησης μέσω φωνητικών εντολών «OK PEUGEOT», που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις κύριες λειτουργίες αναγνωρίζοντας τη φυσική ομιλία.

Ασύρματη σύνδεση με το Apple Car Play και το Android Auto που δίνει τη δυνατότητα αντιστοίχισης του περιεχομένου του smartphone στην κεντρική οθόνη, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με καλώδια.

Ασύρματος φορτιστής για smartphone στην κεντρική κονσόλα. Ένα πρακτικό σύστημα για επαγγελματίες που μπαίνουν και βγαίνουν από το όχημά τους πολλές φορές την ημέρα με το τηλέφωνό τους στο χέρι. Το νέο E-PARTNER διαθέτει επίσης δύο θύρες USB.

Τέλεια ορατότητα του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο, χάρη στο σύστημα Δυναμικής Περιφερειακής Ορατότητας (Dynamic Surround View). Το νέο E-PARTNER διαθέτει δύο κάμερες: μία στο πάνω μέρος των πίσω θυρών και μία στο κάτω μέρος του δεξιού εξωτερικού καθρέφτη. Αυτή η μοναδική λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα Δυναμικής Περιφερειακής Ορατότητας να παρέχει στον οδηγό μία τέλεια ψηφιακή απεικόνιση του περιβάλλοντος πίσω από το αυτοκίνητο, αλλά και του εξωτερικού χώρου από την πλευρά του συνοδηγού, σε σημεία που θα ήταν δύσκολο να δει από ένα κλειστό φορτηγό.

Πλήρης γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης: αναγνώριση κόπωσης και προειδοποίηση οδηγού, αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, περιοριστής ταχύτητας. Το E-PARTNER διαθέτει επίσης 17 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, τα οποία έχουν αναβαθμιστεί σε αυτό το νέο μοντέλο, που διαθέτει πλέον και προσαρμοζόμενο cruise control.

Ημιαυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 – συνδυασμός προσαρμοζόμενου cruise control με λειτουργία stop and go και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.

EXCELLENCE: με ακόμα πιο οικονομικό 100% ηλεκτρικό κινητήρα που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 330χλμ.

Το PEUGEOT E-PARTNER και το 100% ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό του αποδίδει μέγιστη ισχύ 100kW (136hp) και ανώτατη ροπή 270Nm, σε συνδυασμό με μία μπαταρία των 50kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα). Ο Οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του τρία διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης: Eco για μέγιστη αυτονομία, Power για μέγιστη απόδοση με πλήρες φορτίο, και Normal.


Για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το νέο E-PARTNER εφοδιάζεται και με σύστημα αναγεννητικής πέδησης το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα, μέσω των ‘πτερυγίων΄(paddles) στο τιμόνι.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η αντλία θερμότητας που βελτιώνει την άνεση των επιβατών, ενώ συμβάλλει στην αποδοτικότητα – και επομένως στην αυτονομία – του νέου E-PARTNER.

Με ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή 11kW, το E-PARTNER επιτυγχάνει αποτελεσματική φόρτιση, ανεξάρτητα από τη διαθέσιμη υποδομή. Η ταχεία φόρτιση από παροχή συνεχούς ρεύματος (DC) προσφέρει 100kW.

Εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης :

από δημόσιο σημείο φόρτισης των 100kW: 30 λεπτά (φόρτιση από 0 έως 80%).
από wall-box των 11kW: 5 ώρες για μία πλήρη φόρτιση με τον ενσωματωμένο φορτιστή των 11kW.

Γκάμα που ικανοποιεί κάθε ανάγκη

Για να καλύψει τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών, το νέο PEUGEOT E-PARTNER διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος: Standard Van (L1H1) 4,40μ., στάνταρ καμπίνα επιβατών (έως 3 θέσεις) ή Long Van (L2H1) 4,75μ., στάνταρ ή διπλή καμπίνα επιβατών.

Εκτός από το νέο E-PARTNER, η PEUGEOT προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα PARTNERS εξοπλισμένων με πετρελαιοκινητήρες BlueHDi των 100 ή 130 ίππων. Το τελευταίο μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΝΕΟ PEUGEOT E-EXPERT

Το νέο PEUGEOT E-EXPERT κάνει ένα ακόμη βήμα προς την τελειότητα, σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του επαγγελματία, με ανανεωμένη σχεδίαση, βελτιωμένη οικονομία, τελευταίας γενιάς δυνατότητες συνδεσιμότητας, και πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Αυτό το compact van διατηρεί επίσης τη στιβαρότητα, την ευελιξία και την οδηγική απόλαυση που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο μεταξύ των επαγγελματιών.

Το PEUGEOT E-EXPERT αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των 100% ηλεκτρικών compact van, και τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα εμπρός, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και τεχνολογίας.

Το νέο E-EXPERT προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 350km (ο κύκλος δοκιμών βάσει πρωτοκόλλου WLTP βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης). Με την μπαταρία κάτω από το δάπεδο, ώστε να μην επηρεάζει τη χωρητικότητα ή τον όγκο φόρτωσης, το μοντέλο έχει διατηρήσει τη χωρητικότητα και την ευελιξία, που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο. Έχει ωφέλιμο όγκο έως 6,6μ3, ωφέλιμο φορτίο 1.263κιλά και ικανότητα έλξης 1.000 κιλά.

Το νέο E-EXPERT είναι ευχάριστο, εύκολο, και χωρίς άγχος στην οδήγηση χάρη στον κύκλο στροφής των 12,4 μέτρων μεταξύ πεζοδρομίων (Standard έκδοση) και το περιορισμένο ύψος των 1,90μ. που σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί με άνεση σε οποιοδήποτε υπόγειο γκαράζ.

ALLURE: νέο ξεχωριστό και ελκυστικό στυλ

Το μπροστινό μέρος του νέου E-EXPERT υιοθετεί τη νέα εμφάνιση της γκάμας PEUGEOT, με επανασχεδιασμένη γρίλια με το νέο έμβλημα της μάρκας στο κέντρο της, νέα φωτιστικά σώματα full LED που ενσωματώνουν τη χαρακτηριστική πλέον, φωτιστική υπογραφή της μάρκας, και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα για προστασία και αεροδυναμική.

Η θέση οδήγησης του νέου E-EXPERT έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, για μεγαλύτερη άνεση, εργονομία και πρακτικότητα. Το ταμπλό και το τιμόνι έχουν και αυτά επανασχεδιαστεί. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η προαιρετική μεγάλη κεντρική οθόνη αφής των 10 ιντσών παρέχουν ένα απολαυστικό και αποτελεσματικό interface επικοινωνίας οδηγού / οχήματος.

Υπάρχουν ακόμα μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι, κυρίως στο πάνω μέρος του ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα.

EMOTION: συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδήγησης για περισσότερη αποδοτικότητα

Ο νέος εξοπλισμός στο PEUGEOT E-EXPERT ενισχύει το επίπεδο της καθημερινής άνεσης και ασφάλειας του κάθε επαγγελματία:

Ένας 100% ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 10ιντσών που διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του νέου E-EXPERT, με αναβαθμισμένη και εξατομικεύσιμη απεικόνιση των βασικών πληροφοριών.

Μεγάλη κεντρική οθόνη αφής. Το νέο E-EXPERT διατίθεται με στάνταρ κεντρική οθόνη αφής HD 10ιντσών από όπου γίνεται ο χειρισμός του ηχοσυστήματος και της 3D δικτυωμένης πλοήγησης της TOM TOM. Ένα άλλο χαρακτηριστικό άνεσης είναι ο φωνητικός βοηθός «OK PEUGEOT» που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε μέσω φωνητικών εντολών με αναγνώριση φυσικής ομιλίας, τις κύριες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Η ασύρματη σύνδεση με Apple Car Play και Android Auto καθιστά δυνατή την αντιστοίχιση του περιεχομένου του smartphone στην κεντρική οθόνη, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με καλώδια.

Ένας ασύρματος φορτιστής για το smartphone βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Ένα πρακτικό σύστημα για επαγγελματίες που μπαίνουν και βγαίνουν από το όχημά τους πολλές φορές την ημέρα, με το τηλέφωνό τους στο χέρι.

Τέλεια ορατότητα του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο χάρη στο σύστημα Δυναμικής Περιφερειακής Ορατότητας (Dynamic Surround View). Το νέο E-EXPERT διαθέτει δύο κάμερες: μία στο πάνω μέρος των πίσω θυρών και μία στο κάτω μέρος του δεξιού εξωτερικού καθρέφτη. Αυτή η μοναδική λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα Δυναμικής Περιφερειακής Ορατότητας να παρέχει στον οδηγό μία τέλεια ψηφιακή απεικόνιση του περιβάλλοντος πίσω από το αυτοκίνητο, αλλά και του εξωτερικού χώρου από την πλευρά του συνοδηγού, σε σημεία που θα ήταν δύσκολο να δει από ένα κλειστό φορτηγό..

Νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης: Αναγνώριση κόπωσης του οδηγού, περιοριστής ταχύτητας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία stop and go, Υποβοήθηση ελέγχου κατάβασης σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control.

Ημιαυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 – ένας συνδυασμός προσαρμοζόμενου cruise control με τη λειτουργία stop and go και την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.

EXCELLENCE: μία 100% ηλεκτρική προσφορά με αυτονομία μέχρι και 350km.

Το νέο PEUGEOT E-EXPERT τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 100 kW (136 ίππων) και μέγιστη ροπή 260 Nm. Παρέχει τη βέλτιστη απόδοση από την αρχή, έως τη μέγιστη ταχύτητα των 130 km/h. Το κινητήριο σύνολο διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης: Eco για μεγιστοποίηση της αυτονομίας, Power για μέγιστη απόδοση με πλήρες φορτίο, και Normal.

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών, η PEUGEOT προσφέρει στο νέο E-EXPERT, δύο τύπους μπαταριών.
Το E-EXPERT με την μπαταρία των 50kWh προσφέρει έως και 230km αυτονομίας (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου σε μικτό κύκλο WLTP).
Το E-EXPERT με την μπαταρία των 75kWh προσφέρει τώρα αυτονομία έως και 350km (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου σε μικτό κύκλο WLTP), καθιστώντας το απίστευτα ευέλικτο ανεξάρτητα από το τύπο του σασί.

Για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το νέο E-EXPERT εφοδιάζεται και με σύστημα αναγεννητικής πέδησης το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα, μέσω των ‘πτερυγίων΄(paddles) στο τιμόνι..

Με ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή 11kW, το E-EXPERT επιτυγχάνει αποτελεσματική φόρτιση, ανεξάρτητα από τη διαθέσιμη υποδομή. Η ταχεία φόρτιση από παροχή συνεχούς ρεύματος (DC) προσφέρει 100kW.

Ακολουθούν οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης :

Από δημόσιο σημείο φόρτισης των 100kW: 38 λεπτά για την μπαταρία των 50kWh, 45 λεπτά για την μπαταρία των 75kW (φόρτιση από 0 έως 80%).
από ένα wall-box των 11kW: για πλήρη φόρτιση με τον ενσωματωμένο φορτιστή των 11kW, 4ώρες & 50λεπτά για την μπαταρία των 50kWh, και 7ώρες & 30λεπτά για την μπαταρία των 75kWh.

Γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη

Το νέο PEUGEOT E-EXPERT διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις: Standard (L2H1) 4.98 ή Long 5.33μ. van (L3H1).

Η έκδοση Hydrogen του νέου E-EXPERT θα επιτυγχάνει πλέον αυτονομία έως και 400km (μετρήσεις βάσει πρωτοκόλλου σε κύκλο WLTP, σε διαδικασία πιστοποίησης). Έχει σχεδιαστεί γύρω από μια λύση “mid-power plug-in hydrogen fuel cell electric”, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του υδρογόνου, της τεχνολογίας μπαταριών και της ηλεκτροκίνησης.

Επιπλέον, η PEUGEOT προσφέρει μια μεγάλη γκάμα EXPERT εξοπλισμένων με κινητήρες BlueHDi 120 ή 145 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, και BlueHDi 180 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το τελευταίο διατίθεται και στην έκδοση BlueHDi 145hp.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟ PEUGEOT E-BOXER

Με το εκπληκτικό 100% ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο ισχύος 200kW/270hp και αυτονομία έως και 420km, το PEUGEOT E-BOXER μπαίνει σε μια νέα εποχή. Με οδηγική άνεση και ασφάλεια που ανοίγουν νέους δρόμους στην κατηγορία του, το νέο E-BOXER είναι περισσότερο από ποτέ ο ιδανικός σύμμαχος για επαγγελματίες που επιθυμούν επιδόσεις και ελευθερία κινήσεων.

Το νέο E-BOXER προσφέρει εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου διατηρεί ακέραιο τον όγκο του χώρου φόρτωσης , ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 17μ3, και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.500 kg. Αυτή η επιλογή σημαίνει επίσης ότι το νέο E-BOXER προσφέρεται ως μία τέλεια λύση για ευρύ φάσμα διασκευών που απαιτούνται από πολλούς επαγγελματίες πελάτες.

ALLURE: αναβαθμισμένος εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός

Στο νέο PEUGEOT E-BOXER έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, το εξωτερικό του στυλ ενισχύει τη στιβαρή και ελκυστική σχεδίασή του, βελτιστοποιώντας παράλληλα και την αεροδυναμική του απόδοση: εμπρός προφυλακτήρας, επανασχεδιασμένοι πλευρικοί καθρέφτες και νέα μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος που ενσωματώνει αυτόματα ελεγχόμενα πτερύγια για τη ρύθμιση της ροής του αέρα.

Το νέο PEUGEOT E-BOXER έχει νέα full LED εμπρός φωτιστικά σώματα και επανασχεδιασμένα πίσω φώτα. Και, όπως και η υπόλοιπη γκάμα PEUGEOT, διαθέτει το νέο σήμα της μάρκας.

Το εσωτερικό του E-BOXER έχει τροποποιηθεί σημαντικά, με νέα σχεδίαση που γίνεται ορατή στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων, το ταμπλό, τα υφάσματα στις ταπετσαρίες των καθισμάτων και τα πάνελ των θυρών.

EMOTION: εντελώς νέα συστήματα άνεσης και ασφαλείας

Το νέο PEUGEOT E-BOXER ενσωματώνει την πληρέστερη γκάμα εξοπλισμού στην κατηγορία του :

Ηλεκτρικό χειρόφρενο : ταχύτερη και πιο εξυπηρετική ενεργοποίηση, με τη βοήθεια ενός πλήκτρου στο ταμπλό.

Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης : προσαρμόζει αυτόματα το βαθμό υποβοήθησης ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος, για πιο απολαυστική οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και περισσότερη άνεση κατά τους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

Σύστημα πρόσβασης hands free που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει, να κλειδώνει και να βάζει μπροστά το όχημα χωρίς να βγάλει το κλειδί από την τσέπη του. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για τους οδηγούς που κάνουν παραδόσεις, με πολλές στάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 7ιντσών με δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, που περιλαμβάνει και σύστημα πλοήγησης με 3D απεικόνιση χαρτών.

Κεντρική οθόνη αφής 10ιντσών. Το νέο E-BOXER διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα infotainment, το οποίο ο οδηγός μπορεί να χειριστεί μέσω μιας μεγάλης κεντρικής οθόνης αφής, που περιλαμβάνει δικτυωμένη πλοήγηση TOM TOM 3D και ασύρματη σύνδεση με Apple Car Play και Android Auto. Ο φωνητικός βοηθός σας επιτρέπει να ελέγχετε τις κύριες λειτουργίες μέσω εντολών φυσικής ομιλίας, διευκολύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη χρήση του συστήματος.

Ασύρματος φορτιστής του smartphone που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, με εύκολη πρόσβαση τόσο στον οδηγό όσο και στον συνοδηγό. Ένα πρακτικό σύστημα για επαγγελματίες που μπαίνουν και βγαίνουν από το όχημά τους πολλές φορές την ημέρα με το τηλέφωνό τους στο χέρι. Επιπλέον, το E-BOXER διαθέτει πλέον θύρες USB-A και USB-C.

Νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης: αναγνώριση κόπωσης οδηγού, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, έξυπνος περιοριστής ταχύτητας, προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία stop and go.

EXCELLENCE: αξιοσημείωτη ισχύς, ροπή και αυτονομία: 270hp, 400Nm και μέχρι 420km!

Το νέο PEUGEOT E-BOXER διαθέτει επίσης εντελώς νέα συστήματα ηλεκτροκίνησης, από τον κινητήρα μέχρι την μπαταρία. Η ηλεκτρική μονάδα αποδίδει τώρα 200 kW/270 hp και η ροπή έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά, φτάνοντας στα 400Nm για βέλτιστη οδηγική απόλαυση.

Στο νέο E-BOXER, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 110 kWh, παρέχοντας μια αξιοζήλευτη αυτονομία που φτάνει μέχρι τα 420km (αποτελέσματα δοκιμών σε αστικό κύκλο βάσει WLTP σε διαδικασία πιστοποίησης). Η μέγιστη ταχύτητα είναι 130 χλμ/ώρα.

Το νέο PEUGEOT E-BOXER έχει τρία προγράμματα οδήγησης που μπορούν να επιλεγούν από ένα χειριστήριο στο ταμπλό, τα οποία βελτιστοποιούν την απόδοση ή/και την αυτονομία, ανάλογα με την κατάσταση: NORMAL για μικτή χρήση, ECO για βέλτιστη αυτονομία ή POWER για μέγιστη απόδοση. Τα paddles πίσω από το τιμόνι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση 4 επιπέδων αναγεννητικής πέδησης.

Το E-BOXER είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φορτιστή τριφασικής παροχής ρεύματος 11kW και προσφέρει απόδοση επαναφόρτισης για όλες τις εφαρμογές και τις υποδομές, ενώ ο ενσωματωμένος φορτιστής από παροχή συνεχούς ρεύματος (DC), μπορεί να φτάσει τα 150 kW.

Ακολουθούν οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης :

από δημόσιο σταθμό φόρτισης ισχύος 150kW : 55λεπτά (φόρτιση από 0 έως 80%).
Από ένα wall-box ισχύος 11kW: fπλήρης φόρτιση με ενσωματωμένο φορτιστή 11kW, σε 11ώρες & 45λεπτά.

Γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη

Το νέο PEUGEOT E-BOXER διατίθεται σε 3 αμαξώματα. Κλειστά Van διαθέσιμα σε δύο μήκη (L3, L4) και 2 ύψη L2, L3) με όγκο φόρτωσης από 13 έως 17μ3, Pick-up (ανοικτού τύπου) και Chassis (πλαίσιο μονής καμπίνας) διαθέσιμα σε 2 μήκη L2 και L3.

Εκτός από το νέο E-BOXER, η PEUGEOT προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα μοντέλων BOXER με τον κινητήρα 2.2 BlueHDi σε 3 επίπεδα ισχύος – 120, 140 και 180 ίππους – σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ένα εντελώς νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 140 και των 180 ίππων.

Δικτυωμένες υπηρεσίες

Για την υποστήριξη των πελατών, στην γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων PEUGEOT προσφέρεται η εφαρμογή MyPeugeot® για smartphone, με πρόσθετες δυνατότητες και δικτυωμένες υπηρεσίες στα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της PEUGEOT:

Προσφορά ενός εικονικού αρχείο συντήρησης, (virtual maintenance log),

Δυνατότητα αποστολής από απόσταση μέσω smartphone (E-Partner και E-Expert), των προγραμματισμένων δρομολογίων στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Και με το σύστημα πλοήγησης της TomTom, υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης/αναβάθμισης των χαρτών σας,

Δυνατότητα ρύθμισης της φόρτισης του αυτοκινήτου σας, στις πιο βολικές ώρες και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σταθμών φόρτισης,

Εξ αποστάσεως κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών και ενεργοποίηση των φώτων και της κόρνας για ευκολότερο εντοπισμό της θέσης στάθμευσης.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να προγραμματίσετε τη θερμοκρασιακή προετοιμασία και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη, να προγραμματίσετε, να ξεκινήσετε ή να αναβάλετε τη φόρτιση της μπαταρίας από απόσταση.