Μία Πρώτη Εικόνα του Μελλοντικού Astra που ‘Ηλεκτρίζει’ δίνει η Opel

Η Opel δημοσίευσε σήμερα κάποιες εντυπωσιακές εικόνες που δίνουν μια πρώτη γεύση από το μελλοντικό Astra – η πρώτη γενιά του συμπαγούς μοντέλου της Γερμανικής μάρκας που εξηλεκτρίζεται. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν εξαιρετική ακρίβεια και υπέρμετρη προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο, που αποτυπώνει τη νέα, ‘καθαρή’ και τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και προαναγγέλλει το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων.

«Το μελλοντικό Astra θα ανοίξει ένα συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στην 30-χρονη ιστορία του συμπαγούς μοντέλου μας» είπε σχετικά ο Michael Lohscheller, CEO της Opel. «Είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη γενιά του Opel Astra θα δημιουργήσει μία ισχυρή εντύπωση και θα προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στη μάρκα.»

Αρμονική ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών στο Opel Vizor

Το κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Mokka. Αυτή η νέα μάσκα, που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας, εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας αρμονικά τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED®, που για μία ακόμα φορά θα φέρουν προηγμένες καινοτομίες στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της απέριττης επιφάνειας της πίσω πόρτας.

Επόμενη γενιά Pure Panel με ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες

Η ίδια Γερμανική ακρίβεια εφαρμόζεται σε όλο το εσωτερικό. Η επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel με ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες, αντηχεί την αρμονική ενσωμάτωση του Opel Vizor, με δύο ευρείες οθόνες όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς το οδηγό. Τα φυσικά χειριστήρια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχοντας τη μορφή περίτεχνα κατασκευασμένων μπουτόν. Η υψηλή ποιότητα εσωτερικού που απολαμβάνει ο πελάτης ενισχύεται περαιτέρω από το σχήμα, την υφή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προηγμένο τιμόνι και τα εργονομικά εμπρός καθίσματα – ισχυρά διαπιστευτήρια των μοντέλων Opel.

Η εξηλεκτρισμένη, επόμενη γενιά Astra συνεχίζει την τρέχουσα προϊοντική επέλαση της Opel

Η επόμενη γενιά Astra που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Rüsselsheim, θα διατίθεται με τη μορφή ενός δυναμικού πεντάθυρου hatchback και μιας ευέλικτης έκδοσης Sports Tourer. Το νέο μοντέλο συνεχίζει την προϊοντική επέλαση της μάρκας και προσδίδει  σημαντική ώθηση στον εξηλεκτρισμό ολόκληρης της προϊοντικής γκάμας της. Η παραγωγή θα ξεκινήσει φέτος στο εργοστάσιο του Rüsselsheim.  

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά του συμπαγούς μοντέλου της Opel θα ακολουθήσουν σύντομα – μείνετε συντονισμένοι!