MG: Δύο νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα στο Goodwood Festival of Speed 2026
Η MG ετοιμάζει μια από τις σημαντικότερες παρουσίες της στο Goodwood Festival of Speed 2026 (9-12 Ιουλίου), με την παγκόσμια πρεμιέρα δύο νέων ηλεκτρικών πρωτοτύπων και ολόκληρη την εξηλεκτρισμένη γκάμα της στο προσκήνιο.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε ένα νέο ηλεκτρικό hatchback κατηγορίας Β, το οποίο αναμένεται να περάσει στην παραγωγή το 2027, καθώς και σε ένα προηγμένο concept car που αποκαλύπτει τη μελλοντική σχεδιαστική και τεχνολογική κατεύθυνση της μάρκας.
Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου στις 11:00 π.μ., από τον Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Σχεδιασμού της MG, Jozef Kaban.
Παράλληλα, η εταιρεία θα παρουσιάσει διαδραστικές εφαρμογές ρομποτικής, δίνοντας στους επισκέπτες μια εικόνα των τεχνολογιών που αναπτύσσει για τα επόμενα χρόνια.
Στο περίπτερο της MG θα βρίσκονται επίσης τα νέα MGS9 PHEV, MG4 EV Urban, MG IM5, ZS Max Hybrid+, HS PHEV+ και το ηλεκτρικό roadster Cyberster, αναδεικνύοντας τη διευρυμένη γκάμα Plug-in Hybrid, Hybrid+ και αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας.
Η δράση δεν θα περιοριστεί στο εκθεσιακό περίπτερο. Τα MGS9 PHEV, MGS6 EV και Cyberster θα συμμετάσχουν στη θρυλική ανάβαση του Goodwood, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της νέας γενιάς εξηλεκτρισμένων μοντέλων της MG.
