Με εκπληκτικά αποτελέσματα ξεκινά η Fantic και στο Enduro

H αγωνιστική σεζόν της Fantic στο Enduro ξεκίνησε με τον ίδιο υπέροχο τρόπο που ξεκίνησε και στο Motocross. Tρείς ομάδες εκπροσωπούν την Fantic στην Ιταλική και παγκόσμια σκηνή Enduro.

Η Fantic Factory Team E / 50 Racing, με αναβάτες δύο μεγάλα ονόματα, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή E1, Loic Larrieu και τον Davide Guarneri, οι οποίοι θα εισάγουν στον αγωνιστικό στίβο τα ολοκαίνουργια τετράχρονα Fantic XEF 250. Στην κατηγορία Νέων, θα συμμετέχουν οι Emanuele Facchetti (XEF 250), Daniele del Bono και Simone Trapletti (XE125).
Η Fantic d’Arpa Racing Team θα αγωνιστεί στο Junior World Championship με το EXF 250 που θα δοθεί στον νεαρό ταλέντο Jed Etchells, 2ο στο παγκόσμιο Youth 125 το 2020. Ο Kevin Cristino και ο Alvin Norrbin θα οδηγήσουν το XE125 στο Youth 125. Η ομάδα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του πρωταθλητή της Senior 125, Giulio Mancuso, με το Fantic XE125.

Η ομάδα Fantic Jet Racing ολοκληρώνει την τριάδα με άλλο ένα ζευγάρι νέων ταλέντων, τον Harry Edmodson και τον Riccardo Fabris, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων καθώς και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα με XE125.
Οι ομάδες και οι αναβάτες της Fantic πρωταγωνίστησαν αμέσως στον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στο Passirano (BS). Το Fantic XE 125 των τριών επίσημων ομάδων αποδείχθηκε και πάλι πολύ αξιόπιστο και ανταγωνιστικό.

Στην κατηγορία 125, ο Davide Guarneri κυριάρχησε την πρώτη ημέρα αγώνα, με τον Giuliano Mancuso (Fantic D’arpa Racing Team) στη δεύτερη θέση.
Στην κατηγορία Youth, ο Kevin Cristino (Fantic D’arpa Racing Team) σημείωσε την πρώτη του νίκη με ta χρώματα της Fantic, νικώντας τον Daniele Delbono (Fantic Factory Team E / 50 Racing) μόνο δύο δευτερόλεπτα. Η τέταρτη θέση της ημέρας για τον Riccardo Fabris (Fantic JET Racing).
Στην κατηγορία Foreigners μια εξαιρετική απόδοση για τον Harry Edmodson που, την Κυριακή ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με 125cc.
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου, οι αγωνιστικές ομάδες της Fantic θα επιστρέψουν στη Σικελία, στο Custonaci, για τη δεύτερη και τρίτη πράξη του Enduro Assoluti d’Italia.