Η νέα Ford Mustang Mach-E GT «ηλεκτρίζει» το catwalk του Hautes Grecians 2022

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT, το νέο απαστράπτον αστέρι της Ford που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα διαμορφώνοντας μια νέα, ανθρωποκεντρική αντίληψη στη σύγχρονη ηλεκτροκινητικότητα, έλαμψε με την επιβλητική της παρουσία στο catwalk της κορυφαίας εκδήλωσης μόδας Hautes Grecians 2022. Η νέα Mustang Mach-E αποτέλεσε το πρώτο «μοντέλο» στο catwalk της εκδήλωσης, ανοίγοντας με εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης.

Με την κομψή και ανάγλυφη σιλουέτα της, η Mustang Mach-E GT μαγνήτισε τα βλέμματα όλων αποδεικνύοντας ότι με τους 478 ίππους και τα 860 Nm ροπής που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα απόλυτες επιδόσεις και ξεχωριστή εμφάνιση. Αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας και των υψηλών επιδόσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, διαθέτοντας κορυφαία συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής FordPass, ευρύχωρη και προηγμένη καμπίνα, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και αυτονομία με μια φόρτιση που φτάνει έως και τα 500 χιλιόμετρα.

Το φετινό Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά και προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα τόσο της νέας Mustang Mach-E GT, όσο και του χώρου της ελληνικής υψηλής ραπτικής, παράλληλα στηρίζοντας τους σκοπούς του ELIZA (Σωματείο κατά της Παιδικής Κακοποίησης).

Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε καταξιωμένους σχεδιαστές της ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Sotiris Georgiou, τη νέα σχεδιάστρια Eleni Kavvada, ενώ συμπεριελάμβανε ένα tribute στην Sophia Kokosalaki, καθώς και τη συμμετοχή της conceptual artist & designer Caroline Rovithi, η οποία δημιούργησε live ένα έργο τέχνης.