Η Clíodhna Lyons της Nissan ανακηρύχτηκε Rising Star από το Automotive News Europe

Η Clíodhna Lyons, Διευθύντρια Advanced Product Strategy & Planning της Nissan για τις περιοχές Αφρικής, Μέσης Ανατολής, Ινδίας, Ευρώπης και Ωκεανίας (AMIEO), ανακηρύχθηκε Rising Star για το 2022 από το Automotive News Europe.
Τιμώντας τα στελέχη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας που οδηγούν τις πραγματικές αλλαγές και προωθούν την καινοτομία, η Lyons αναγνωρίζεται ανάμεσα σε μια πραγματικά ποικιλόμορφη και ταλαντούχα ομάδα συναδέλφων της.
Με τον σημερινό της ρόλο, η Lyons βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που σχεδιάζει το μέλλον της Nissan, έχοντας την ευθύνη για την προηγμένο στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων στην περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι η Lyons κοιτάζει πέρα από το σήμερα, ερευνώντας τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες, σε βάθος ετών. Εστιάζοντας στο όχημα, τα κινητήρια σύνολα και την τεχνολογία, η Lyons και η ομάδα της έθεσαν την προϊοντική στρατηγική για τη Nissan, προτείνοντας νέες τεχνολογίες και πρωτότυπες ιδέες.
“Είναι τιμή μου να με συμπεριλάβουν ανάμεσα σε μερικά από τα πιο λαμπρά στελέχη του κλάδου για έναν ρόλο που είμαι περήφανη και ενθουσιασμένη που εκπληρώνω καθημερινά”, είπε η Lyons
“Βλέπουμε μια σημαντική και ανατρεπτική αλλαγή στον κλάδο μας, καθώς οδεύουμε σε μια νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας. Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας για τη Nissan να παραμείνει ένα βήμα μπροστά για να διασφαλίσει ότι αυτό που έχουμε να προσφέρουμε ανταποκρίνεται πραγματικά στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαι ενθουσιασμένη που οι προσπάθειές μας θα γίνουν σύντομα ορατές, καθώς νέα και συναρπαστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα θα βγουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους τους επόμενους μήνες.”


Η Lyons έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Nissan στην Ευρώπη. Με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στο JUKE, του e-POWER στο Qashqai και στο X-Trail, καθώς και με το λανσάρισμα του Ariya, το 2022 σηματοδοτεί τη χρονιά που η Nissan θα προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης που ξεπερνούν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Τώρα, η Lyons εργάζεται με την ομάδα της για να εξετάσει τα επόμενα βήματα, προβλέποντας ήδη τις τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής του μέλλοντος.
“Η Clíodhna είναι μια δυναμική προσωπικότητα, ένα βασικό μέλος της ομάδας μας και της αξίζει πραγματικά αυτή η αναγνώριση”, δήλωσε ο Guillaume Cartier, Πρόεδρος της Nissan AMIEO.
“Μέσα από τη στρατηγική μας Ambition 2030, επιταχύνουμε προς ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον και ηγέτες όπως η Clíodhna θα είναι απαραίτητοι σε αυτή την προσπάθεια. Η πρόβλεψη του τι πρόκειται να ακολουθήσει και οι προτάσεις για οχήματα του μέλλοντος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας, καθώς και για τη διασφάλιση ότι θα ανταποκριθούμε στις φιλοδοξίες που επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του οργανισμού μας. Συγχαίρω την Clíodhna για αυτήν την τιμή που της αξίζει και ανυπομονώ να τη δω να συνεχίσει να αφήνει το στίγμα της στη Nissan και στην ευρύτερη αυτοκινητοβιομηχανία.”
Μετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας, το βραβείο “The Automotive News Europe Rising Stars Award” αναγνωρίζει τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας που αναρριχώνται γρήγορα στην ιεραρχία και κάνουν μεγάλα βήματα προόδου στον κλάδο. Από τις αυτοκινητοβιομηχανίες έως τους προμηθευτές, την παραγωγή έως τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, τη μηχανική έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, κάθε Rising Star έχει πρωτοστατήσει στην αλλαγή και έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του.