Έτοιμο για το 2022 το Honda Super Cub για την Ευρώπη!

Το Honda C125 Super Cub επιστρέφει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια της Honda. Με νέο αερόψυκτους κινητήρα προδιαγραφών EURO5, βελτιώσεις πλαισίου που αναβαθμίζουν την άνεση και εντυπωσιακά νέα χρώματα, θα συνεχίσει να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των Ευρωπαίων αναβατών.
Το Honda Super Cub, το δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο – με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια μονάδες από το 1958 – αποκτά ένα νέο, ισχυρότερο, αερόψυκτο κινητήρα SOHC με εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου 1,5 λίτρα/100 χλμ. (WMTC mode).

Το ευκολοδήγητο Super Cub κινείται με εξαιρετική άνεση σε πολυσύχναστους δρόμους πόλεων και, σε συνάρτηση με τις βελτιώσεις του κινητήρα, προσφέρει βελτιωμένο επίπεδο άνεσης στους αναβάτες χάρη στις νέες ρυθμίσεις της ανάρτησης που εξομαλύνουν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Η θρυλική ‘S’ σιλουέτα του Super Cub διατηρείται και τώρα περιλαμβάνει σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη ως στάνταρ, καθώς και φωτισμό full LED. Το χαρακτηριστικό σχήμα αναδεικνύεται με το νέο χρωματισμό Mat Axis Grey Metallic και, το μοναδικό, αυθεντικό ‘Cub’ στυλ, ολοκληρώνεται με κλασικές κόκκινες σέλες, αποτίοντας φόρτο τιμής στο original μοντέλο του 1958.

22YM HONDA SUPER CUB 125