Επιτυχία του Νίκου Περιστερά στην DUNLOP Motorsport

H Peristeras Tyres με τον Νίκο Περιστερά συμμετείχε και φέτος στο Τεχνικό Σεμινάριο “Motorsport Training Program” της Dunlop, το οποίο έγινε διαδικτυακά, λόγω βέβαια της πανδημίας του κοροναϊού. 

Η Dunlop δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Moto2 και Moto3, στις οποίες είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής, αλλά και στους Αγώνες όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων σε όλο τον κόσμο. 

Το τμήμα Racing Dunlop πρέπει να έχει άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και ο Έλληνας Νίκος Περιστεράς πήρε το σχετικό δίπλωμα τεχνικής αγωνιστικής υποστήριξης και για το 2021. 

Το διαδικτυακό “μάθημα” και η σχετική εκπαίδευση ήταν πιο δύσκολο, από ότι τα δια ζώσης “live” που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και ο Νίκος Περιστεράς χρειάστηκε να “κάτσει στο θρανίο” και να μελετήσει αρκετά στα νέα ζητήματα των αγωνιστικών ελαστικών, ώστε να συνεχίσει να διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αγωνιστικών ελαστικών της Dunlop στην Ελλάδα. 

Xαρούμενος και υπερήφανος ο Νίκος Περιστεράς είπε:

“Είναι για άλλη μια χρονιά, μεγάλη τιμή για μας να εκπροσωπούμε την αγωνιστική πλευρά των ελαστικών Dunlop, που έχουν πάρα πολλές διακρίσεις σε όλον τον κόσμο και φροντίζουν ώστε οι αγωνιζόμενοι να παίρνουν το καλύτερο από τις μοτοσυκλέτες τους και έτσι να κερδίσουν βάθρα και νίκες”. 

“Παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η παγκόσμια πανδημία, ήδη φροντίσουμε ώστε οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, αλλά και όλοι όσοι βρεθούν σε κάποια πίστα για track day, να βοηθηθούν σε τεχνικό επίπεδο με όλα όσα μάθαμε σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο.