Δωρεάν Χειμερινός έλεγχος Mercedes-Benz έως 28 Φεβρουαρίου

Με Δωρεάν Χειμερινό έλεγχο στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία του Δικτύου της, έχει υποδεχτεί η Mercedes-Benz τη νέα χρονιά αλλά και τον ερχομό της βαρυχειμωνιάς.
Καθώς βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του χειμώνα, με τον καιρό να δείχνει το δύσκολο πρόσωπό του σε όλη τη χώρα, με χιονοπτώσεις, έντονη παγωνιά, χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, ομίχλη, είναι απολύτως απαραίτητο οι οδηγοί να προετοιμάζουν το όχημά τους κατάλληλα ώστε κάθε μετακίνησή τους την εποχή αυτή να γίνεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
Η Mercedes-Benz δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους οχημάτων Mercedes ανεξαρτήτου ηλικίας, να επισκεφθούν το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της σε όλη την Ελλάδα, έως τις 28 Φεβρουαρίου και να πραγματοποιήσουν μία ενδελεχή επιθεώρηση του οχήματος, προσαρμοσμένης στις ανάγκες της εποχής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Mercedes-Benz θα ελέγξουν μεταξύ άλλων το σύστημα θέρμανσης, τις λειτουργίες φωτισμού, υαλοκαθαριστήρων, των εξαρτημάτων του κινητήρα για τον εντοπισμό φθορών ή διαρροών, την κατάσταση της μπαταρίας, την κατάσταση των ελαστικών και του συστήματος φρένων με δοκιμή πέδησης. Η επιθεώρηση στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο διενεργείται πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και εφόσον διαπιστωθεί κάποια ανάγκη, προτείνεται στον πελάτη η βέλτιστη λύση, ώστε να διατηρηθεί υψηλά η ποιότητα και η αξία του οχήματος.

Το ραντεβού μπορεί να προγραμματιστεί πολύ εύκολα online, ανά πάσα στιγμή, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.mercedes-benz.gr/bookservice , επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή καθώς και την υπηρεσία Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου που προτείνεται. Εναλλακτικά, μέσω του Mercedes-me Service App, μιας εφαρμογής νέας γενιάς, που μπορεί να κατεβάσει κανείς είτε από το Google Play για συσκευές Android, είτε από το App Store για συσκευές iOS και να είναι πάντοτε σε σύνδεση με τη Mercedes του και σε επαφή με το Εξουσιοδοτημένο του Συνεργείο.
Περισσότερες πληροφορίες: www.mercedes-benz.gr/wintercheck