Από τον εικονικό στον πραγματικό κόσμο και ξανά πίσω: Το αγωνιστικό P1 της Team Fordzilla πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο παιχνίδι GRID™ Legends

Ξεκίνησε ως μια εικονική δημιουργία, σχεδιασμένη σε συνεργασία μεταξύ των gamers και των σχεδιαστών της Ford. Τρεις μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ως ένα πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας πριν εξελιχθεί σε έναν μοναδικό προσομοιωτή παιχνιδιών. Τώρα, η κοινότητα των gamers, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία του Team Fordzilla P1 Racer (TFZ-P1), μπορεί επιτέλους να το απολαύσει και να το οδηγήσει στο παιχνίδι GRID™ Legends της Codemasters®.

Διαθέσιμο ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) από τις 23 Ιουνίου του 2022, το TFZ-P1 θα διαθέτει μια νέα, ειδικά σχεδιασμένη εξωτερική «φορεσιά» συμμετέχοντας στην κατηγορία Trackday Hypercars. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, θα αποδίδει περισσότερους από 1.064 ίππους, αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα. Ένα ειδικό event εντός του παιχνιδιού θα συνοδεύει επίσης το ντεμπούτο του αυτοκινήτου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαγωνιστούν για να πετύχουν τον ταχύτερο γύρο από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου.

Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, το αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας του TFZ-P1 θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Goodwood Festival of Speed διαθέτοντας μάλιστα τους ίδιους εξωτερικούς χρωματισμούς. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριο του TFZ-P1, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες του ως προσομοιωτή, βιώνοντας έτσι μια ταυτόχρονη εμπειρία τόσο με το φυσικό όσο και με το εικονικό όχημα.