Αυτοκίνηση & Εlectromobility 2021 23 – 31 Οκτωβρίου – Metropolitan Expo

Η Αυτοκίνηση 2021 έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα των ως τώρα εκθέσεων και δράσεων γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου. Ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες από ποτέ, επιστρέφει δυναμικά και θα υποδεχτεί το κοινό στο φιλόξενο χώρο του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση που χαίρει της καθολικής αποδοχής των εισαγωγέων αντιπροσώπων, κατά τη διάρκειά της οποίας θα δούμε επιπλέον να εκτυλίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως παράλληλα events σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, test-drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η Αυτοκίνηση 2021, η οποία θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους. Η Αυτοκίνηση 2021 προσδοκά να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. 
Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε πως η έκθεση θα φιλοξενήσει χιλιάδες στοχευμένους επισκέπτες. Βασικός στόχος της ομάδας διοργάνωσης της Αυτοκίνησης 2021 είναι να μας μυήσει στον κόσμο των εξελίξεων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ολιστική προσέγγιση της διευρυμένης θεματικής της μετακίνησης θα είναι ο κορμός της έκθεσης. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών της, έχοντας πάντα στον επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.